USA til Lavpris! Snup 7 nætter i lækre Miami på 3-stjernet hotel til kun 4.049,- pr. person med direkte fly

USA til Lavpris! Snup 7 nætter i lækre Miami på 3-stjernet hotel til kun 4.049,- pr. person med direkte fly
Miami byder på nogle af verdens dejligste badestrande. Her er virkeligt noget at komme efter, hvis du holder af varmt, solrigt og aktivt strandliv. Strandene, der består af fint, hvidt sand, er brede, børnevenlige og aldeles dejlige. Havvandet er rent, klart og varmt, og utallige steder kan du finde selskaber, der tilbyder dykning, sejlture eller forskellige vandsportsaktiviteter for vandhunde i forskellige aldre. Gør ferien komplet og lej fx en Ford Mustang eller Chevrolet Camaro Cabriolet  for ca. 400,- pr. dag!

København – Miami (7 nætter)

Ti. 26. aug. 2018  –  On. 2. sept. 2018

Se flybilletten her

Se hotellet her

Se andre billige og spændende hoteller her

Lej bil her

Med en beliggenhed i Miami, er hotellet en kort gåtur fra The Shops at Sunset Place og er udstyret med svømmebassin. Det tilbyder gårdhave, gratis trådløst internet på alle offentlige områder og gratis shuttle-service.

Rodeway Inn South Miami – Coral Gables South Miami har et fitnesscenter med svømmebassin. Den flersproget stab vil sørge for at gøre dit ophold komfortabelt og fornøjeligt på hotellet.

Rodeway Inn South Miami – Coral Gables South Miami har 117 værelser, der er udstyret med alle de nødvendigheder, som skal til for at få et komfortabelt ophold.

Spisesteder på stedet inkluderer restaurant, som er et bekvemt sted at nyde et måltid. Et udvalg af spisesteder ligger også i nærheden.

Hotellet har en ideel beliggenhed som giver de besøgende let adgang til en række turistattraktioner. Vizcaya Museum & Haver, American Airlines Arena og Zoo Miami ligger en kort køretur derfra.

Alle priser på Rejsesiden.dk er opgivet i “pris pr. person ved 2 personer”. Hotelprisen vil typisk være opgivet i “totalpris for 2 personer” i rejsens periode hos hotelsiden. Ønsker man fx opgraderet hotelværelse eller morgenmad m.m. er dette muligt på bestillingssiden. Forplejning, udflugter, transfer m.m. er ikke inkluderet i priserne, med mindre dette er nævnt.