Fantastiske Thailand for kun 4.890,- i 12 nætter inkl. fly og 3-stjernet hotel

Fantastiske Thailand for kun 4.890,- i 12 nætter inkl. fly og 3-stjernet hotel

Thailand er en af de mest populære rejsedestinationer i østen, og det er med god grund. Uanset om du foretrækker at dase på stranden, at trekke i junglen eller at opleve den fantastiske madkultur, kan du få lige præcis, hvad dit hjerte begærer med en rejse til Thailand.

København – Phuket (12 nætter)

10. Sept 2018 – 23. Sept. 2018

Se flybilletten her

Se anbefalet hotel her

Flybillet t/r: 3.844,- pr. person
Anbefalet hotel 12 nætter: 1.046,- pr. person

Vejret

I september ligger temperaturen på omkring 30 grader om dagen og 25 grader om natten. Vandtemperaturen er ligeledes på ca. 30 grader

Hotellet

Dette 3-stjernede resort “Coconut Village Resort” i Patong tilbyder gratis Wi-Fi, såvel som børnebassin og vandrutchebane og har værelser med aircondition.

Coconut Village Resort har et træningscenter med svømmebassin. Spa og wellnesscenteret tilbyder en række forskellige behandlinger og en mulighed for at slappe af.

Alle de nutidige værelser på Coconut Village Resort, er udstyret med trådløst internet på værelset, minibar og køleskab. Alle værelserne omfatter pengeskab på værelset, te/kaffe-faciliteter og vand på flaske.

Coconut Village Resort er udstyret med både restaurant og bar, hvor gæsterne kan slappe af sidst på dagen. Der er en række forskellige morgenmadsmuligheder tilgængelig i feriestedets spisesal.