Storbyferie

Sådan finder du en billig storbyferie

Kender du det, når udlængslen melder sig? Dine tanker flyder væk fra arbejdet til glade feriedage, men der er lang tid til sommerferien.
Hvad er så løsningen? Det kan være en kort storbyferie, og heldigvis behøver den ikke være dyr. Det er billigt at flyve til mange storbyer i Europa, og mange steder er billigere at være i end i Danmark.

I denne artikel får du fire gode råd om at finde billige storbyferier, du får tips og inspiration om billige rejsemål, og du får gode råd om at rejse billigst muligt.

1. En pakkerejse kan være en god idé
I søgeboksen herover kan du søge efter pakkerejser til alverdens storbyer. At vælge en pakkerejse er en nem og bekvem løsning at opleve sin storbyferie på. Når du har søgt, kan du efterfølgende sortere på hotelstjerner, forskellige storbyer, forskellige rejsebureauer og meget andet.

Vælger du ikke at søge efter en bestemt destination, får du masser af god inspiration til billige storbyferier i søgeresultatet.

Her på Rejsesiden gennemsøger vi næsten dagligt markedet for at finde de billigste storbyferier. Tilmelder du dig vores nyhedsbrev eller følger os på Facebook, så bliver du blandt de første, der får adgang til de tilbud, vi finder.

2. Billige storbyer at holde ferie i
Ofte udgør prisen for flybilletten kun en mindre del af det samlede rejsebudget. Hoteller, aktiviteter og restauranter koster næsten altid mere end selve flybilletten. Vil du på en billig storbyferie, så BØR du kigge efter udgifter på rejsemålet.

Østeuropa er ofte et godt og billigt valg, og rejser til Poznan, Krakow eller Gdansk i Polen, Budapest i Ungarn, Prag i Tjekkiet kan ofte fås til under kr. 1000 for fly og 3-stjernet hotel.

Billige pakkerejser fås dog ikke bare til Østeuropa. Venedig, Edinburgh, Wien, Berlin, Rom og London er blot nogle af de byer, som du også kan finde billige pakkerejser til.

3. Billige flybilletter til storbyferien
Ofte er det billigere at flyve til en storby i Europa, end det er at besøge moster & onkel i den anden ende af Danmark. Priser på flybilletter skifter naturligvis hele tiden, men det er næsten altid muligt at komme billigt afsted.

Du kan ofte flyve til London for mindre end kr. 200, og italienske byer som Venedig, Pisa og Milano kan ofte nås for mindre end kr. 300. Flybilletter til storbyfavoritter som Paris, Rom, Budapest og Barcelona fås ofte til mindre end kr. 500. Alle priser er for returrejser.

4. Gode sparetips til flybilletten
På vores side med flybilletter finder du seks gode råd til at finde de billigste flybilletter – samt et link til et sted, hvor du kan downloade en guide med endnu flere gode råd.

Læs de gode råd her

Ovenstående priser for flybilletter indeholder oftest kun selve flybilletten inkl. en lille taske, som kan stå under sædet. Det lyder måske af meget lidt, men det kan faktisk godt lade sig gøre at pakke i en lille taske.
Læs guiden: Sådan rejser du med KUN en LILLE håndbagage på flyet

Mere inspiration til storbyferien
På Travelmarket.dk finder du mere end 20 forskellige guider til storbyer rundt omkring i verden. Mange af guiderne er skrevet af passionerede rejsende, der selv har besøgt byerne flere gange.

Se storbyguiderne her