Rejsesiden

Ansvar og betingelser for Rejsesiden.dk

Betingelser for brug af Rejsesiden.dk

Opdateret d. 7/12-2022

Rejsesiden.dk (vi, os, vores) er en uafhængig side med gode rejsetilbud og prissammenligningstjenester. Vores formål er at hjælpe forbrugerne med at finde billige rejser ved at sammenligne priser fra mange forskellige rejseselskaber.

Rejsesiden.dk er IKKE et rejsebureau, og vi sælger hverken flybilletter eller andre typer rejser. Vi modtager priser fra rejseselskaberne, og præsenterer dem for forbrugerne, der klikker sig videre til rejseselskabernes hjemmesider for at gennemføre bestilling og betaling.

Rejsesiden.dk er ejet af Travelmarket A/S, der er et danskejet aktieselskab etableret i 1995. Vores CVR-nummer er 25 92 33 24. Vi holder til i Vejle på følgende adresse: Nørregade 71-77, 7100 Vejle. E-mail: info@travelmarket.com

Vilkår for rejsetjenester fra Travelmarket A/S
Når du bruger vores prissammenligningsside, læser vores artikler, eller på anden måde bruger Travelmarket, så accepterer du disse vilkår.

Vilkårene er gældende for Travelmarket A/S hjemmesider og Travelmarket A/S apps.

Ved brug af Travelmarket A/S tjenester accepterer du også vores persondatapolitik.

Vi har gjort vores yderste for at sikre, at informationerne på dette website er så korrekte som muligt. Vi fraskriver os ethvert ansvar for tab, skader og følgevirkninger ved brugen af informationer fra dette website. Vi anbefaler dig altid at verificere vigtige informationer, inden de bliver anvendt

Om vores tjenester
Som bruger har du ret til at anvende Travelmarkets tjenester til alle formål, som ikke på nogen måde er imod gældende lovgivning, eller som kan skade Travelmarket A/S.

Tilbuddene på Rejsesiden.dk
På Rejsesiden finder vi næsten hver dag gode rejsetilbud til vores brugere. De gode priser findes nogle gange i et begrænset antal, og derfor kan rejserne blive udsolgt eller prisen kan være steget.

Vi tager derfor forbehold for, at priserne på rejserne kan være ændret eller rejserne kan blive udsolgt efter vi har udgivet tilbuddet.

Prissammenligningstjenester
Via vores prissammenligningstjenester ønsker vi at give vores brugere det bedst mulige overblik over rejsemarkedet. Vores prissammenligningstjenester er tilgængelige via vores hjemmesider og via vores apps.

Vi gør vores bedste for at finde de bedste, billigste og opdaterede priser til vores brugere.

Rejseprodukterne (priser på flybilletter, rejser, hoteller etc.) leveres af uafhængige rejseselskaber, og vi har ingen indflydelse på, hvad der sker på disse selskabers hjemmesider, eller hvad der sker i dialogen med disse selskaber. Vi kan derfor heller ikke drages til ansvar for transaktioner og forretninger lavet med rejseselskaberne.

Vi opfordrer vores brugere til at tjekke rejse og pris grundigt ved rejseselskabet inden bestilling.

Travelmarket A/S kan ikke drages til ansvar for priser og information om rejser i vores prissammenligningstjenester, der måtte være mangelfulde eller ukorrekte.

Travelmarket A/S fraskriver sig ethvert ansvar for tab eller skade, som måtte opstå på baggrund af rejser fundet på Travelmarket og købt ved et andet rejseselskab. Her henvises til det enkelte rejseselskabs egne vilkår og betingelser

Artikler, rejseguides og andre tekster
På Travelmarket og Rejsesiden findes adskillige artikler, rejseguides, seværdighedsoversigter og andre tekster, der alle er skrevet for at give læseren de bedst mulige informationer om emnet i artiklen.

Vi har gjort vores bedste for at tjekke informationerne i teksterne, men tager ikke ansvar for tab, skader eller følgevirkninger opstået efter læsning af teksterne.

Vi opfordrer vores brugere til at dobbelttjekke informationerne og til altid at vise agtpågivenhed. Både ved køb af rejsen og undervejs på rejsen

Udgåede sider

Annoncer fra andre selskaber
Du vil opleve, at vi kan have annoncer fra forskellige selskaber. Vi gør vores bedste for kun at medtage relevante og anerkendte annoncører, men det er udelukkende annoncørerne, der har ansvaret for indholdet i annoncerne

Ophavsret
Alt materialet på Travelmarket A/S er beskyttet af loven om ophavsret. Ophavsretten haves enten af Travelmarket A/S eller af eksterne bidragsydere.

Du må ikke kopiere hverken tekster, billeder, andet indhold eller kildekode fra Travelmarket eller Rejsesiden uden først at få en skriftlig tilladelse fra Travelmarket A/S eller fra indehaverne af ophavsretten. Hvis du overtræder disse retningslinjer, forbeholder vi eller ophavsretsindehaverne os ret til at retsforfølge dig via gældende dansk lov.

Vi respekterer naturligvis også selv ophavsretten, så hvis du mener, at Travelmarket har overtrådt nogle af dine rettigheder, så skriv til os på info@travelmarket.com.

Kontakt os
Hvis du ønsker yderligere information om vilkår for brug af tjenester fra Travelmarket A/S, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan skrive til os på info@travelmarket.com eller skrive et brev til os til følgende adresse: Travelmarket A/S, Nørregade 77, 7100 Vejle, Danmark