De kræsne chartergæster tager til Rhodos, fordi de der får garanti for skønne, gyldne strande med krystalklart, azurblåt vand.

De fleste strande på Rhodos er lyse eller gyldne sandstrande, men man kan også finde småstensstrande, der er meget interessante for dem, der dykker og snorkler. Ved denne type strand finder turisten nemlig de smukkeste, farverige fisk tæt på stranden.

Charterturister, der kan lide surfing eller windsurfing, tager ofte til strandene Trianda og Ixia. Her er forholdende nemlig fantastiske til vandsport. Børnefamilier, der vil have mere lavvandede strande, kan også sagtens finde denne strandtype mange steder.

Ved langt de fleste strande er der mulighed for at gå på taverne og nyde den lækre græske Middelhavs-kost sammen med et glas raki, retsina eller en øl.

København – Rhodos (7 nætter)

Ti. 06. juni. 2018  –  On. 13. juni2018

Se flybilletten her

Se hotellet her

Se andre afbudsrejser her

Bayside Hotel er beliggende på Rhodos, og tilbyder 4-stjernet faciliteter såvel som vandskiskole og gratis trådløst internet på alle offentlige områder. Med de adskillige faciliteter, tilbyder denne moderne hotelejendom legeplads, døgnåben reception og børnebassin.

Hotelejendommen rummer 48 lejligheder og er blevet renoveret for nylig. Der er et grill-område tilgængeligt, som gæsterne frit kan benytte.

Samtlige moderne lejligheder på Bayside Hotel har eget badeværelse med gratis toiletartikler.

Spisesteder på stedet inkluderer restaurant, som er et bekvemt sted at nyde et måltid. Hver aften er gæsterne velkommen til at nyde en drink i den hyggelige loungebar.

Diagoras International Airport er 10 minutters kørsel fra Bayside Hotel. Ialysos og Rhodos er beliggende en kort køretur derfra.

Alle priser på Rejsesiden.dk er opgivet i “pris pr. person ved 2 personer”. Hotelprisen vil typisk være opgivet i “totalpris for 2 personer” i rejsens periode hos hotelsiden. Ønsker man fx opgraderet hotelværelse eller morgenmad m.m. er dette muligt på bestillingssiden. Forplejning, udflugter, transfer m.m. er ikke inkluderet i priserne, med mindre dette er nævnt.