Billige afbudsrejser

Sammenlign alle afbudsrejser i markedet og få det komplette overblik over din rejse.

7 tips til at finde de billigste afbudsrejser

Er du på udkig efter en måde at spare penge på din næste afbudsrejse? Vil du gerne finde billige afbudsrejser? Her får du 7 gode råd og et bonustip til, hvor du kan finde endnu flere gode råd.

1. Vær fleksibel med dine rejsedatoer
En af de bedste måder at spare penge på afbudsrejser er ved at være fleksibel med dine rejsedatoer. Ved at være åben for at rejse på forskellige ugedage, kan du ofte finde billigere afbudsrejser, end hvis du kun ser efter afbudsrejser med en bestemt afrejsedato. Måske kan du rejse en mandag, tirsdag eller torsdag i stedet for i weekenden?

2. Brug en prissammenligningsside til afbudsrejser
Der findes mange forskellige websider, der tilbyder afbudsrejser – og det vil tage lang tid at besøge dem alle sammen. Prissammenligningssiden travelmarket.dk, der har leveret søgeboksen på denne side, er den side i Danmark, der sammenligner flest selskaber.

3. Opret en prisagent
Hvis du vil holde øje med prisen på afbudsrejser, er det en god idé at oprette en prisagent. Med en prisagent får du en daglig e-mail med de aktuelle priser på den rejsesøgning, som du gerne vil overvåge. Opret prisagent på Travelmarket her.

4. Download Rejsesidens eller Travelmarkets app
Når du kommer tæt på afrejse, kan det være, at du skal tjekke priser flere gange dagligt. Det er derfor dejligt at have adgang til prissammenligning på din mobil. Både Rejsesiden og Travelmarkets app har indbygget en søgemaskine med afbudsrejser.

5. Overvej alternative afrejsesteder
Det er ikke altid, at de billige afbudsrejser findes fra den lufthavn, som er nærmest dig. Her har specielt jyder en fordel. Ved at inkludere Aalborg, Billund og Aarhus i din søgning, er der meget større mulighed for at finde de billigste rejser.

6. Vælg alternative rejsemål
Afbudsrejser er typisk de rejser, som rejsebureauerne ikke har fået solgt. Derfor er det ikke sikkert, at du kan finde en rejse til dit favoritrejsemål. Udvid sin søgning til andre områder og andre lande, og du vil få større chance for at finde billige afbudsrejser.

7. En uspecificeret rejse kan også være et godt valg
Ofte er de allerbilligste afbudsrejser de såkaldte uspecificerede rejser. Ved en uspecificeret rejse forstås en rejse, hvor du først får at vide hvilket hotel, du skal bo på, når du ankommer til rejsemålet.

Bonustip:
Hent guiden: Sådan finder du de billigste afbudsrejser
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet fra Travelmarket, får du adgang til ovenstående guide samt en guide til at finde billige sol- og badeferier og billige flybilletter.
Gå til guiderne her