Rejsesiden

Kontakt os

Rejsesiden.dk finder de bedste tilbud til dig.
Og i vores søgemaskiner sammenligner vi priser på rejser.

Men vi sælger IKKE rejser.

Du finder altså rejsen på Rejsesiden.dk,
men køber rejsen hos rejseselskaber eller flyselskaber, ikke på Rejsesiden.dk.

Vi kan derfor ikke hjælpe dig personligt med at finde rejser eller rejseselskaber, eller svare på praktiske spørgsmål vedrørende rejser. Men nedenfor giver vi dig lidt vejledning, så du ved, hvad du skal gøre.

De mest almindelige spørgsmål

Jeg har fundet en rejse, som jeg gerne vil købe
Når du har fundet en rejse på Rejsesiden.dk, klikker du dig videre til rejseselskabets webside, hvor du bestiller og betaler rejsen online. Du køber IKKE rejsen af Rejsesiden.

Jeg har fundet og købt en rejse online, og jeg har et spørgsmål
Når du har købt en rejse som et rejseselskab, så vil du modtage en mail med bekræftelse på rejsen samt en elektronisk billet fra rejseselskabet.

Her fremgår kontaktdetaljer på det rejseselskab, som har solgt billetten. Det er dette rejseselskab, du skal kontakte, hvis du har spørgsmål til din reservation.

Jeg har fundet en forkert pris på Rejseiden.dk
Tilbuddene du finder på Rejsesiden.dk er ofte specielle tilbud, som kun findes i er begrænset antal. Derfor kan de blive udsolgt eller prisen kan stige. Jo ældre tilbuddet er, desto større chance er det for, at rejsen ikke længere er tilgængelig.

I vores søgemaskiner indhenter og præsenterer priser fra mere end 1.000 forskellige rejseselskaber, og i sjældne tilfælde modtager vi desværre forkerte priser fra rejseselskaberne.

Hvis du opdager en prisfejl, hører vi meget gerne fra dig. For at identificere og efterfølgende rette fejlen har vi brug for konkrete informationer om rejsen, afrejse- og hjemrejselufthavn, rejsedatoer, rejseselskabets navn samt naturligvis beskrivelse af selve fejlen. Skriv til os på info@rejsesiden.dk.

Skriv til os
Hvis du har andre spørgsmål – eller bare gerne vil i kontakt med os, er du altid velkommen til at skrive til os.

Rejsesiden.dk er ejet af Travelmarket A/S.

Skriv til os på e-mailadressen: info@rejsesiden.dk