Charter- & pakkerejser

Søg og sammenlign priser fra alle charterselskaberne, og find de bedste og billigste rejser i én søgning.

10 tips til at finde billige charter- og pakkerejser

At finde billige rejser kan være svært, men der er flere ting, du kan gøre for at sikre dig de bedste priser. Her er nogle tips til, hvordan du kan finde billige pakkerejser:

Nr. 1: Tjek flere udbydere med en prissammenligningstjeneste
Det er altid en god idé at undersøge priserne hos flere forskellige udbydere, så du kan sammenligne og finde den bedste pris. Dette gøres nemmest med en prissammenligningsside. Rejsesiden sammenligner priser, og du kan bruge søgeboksen på denne side.

Nr. 2: Vær åben for rejsemål
Vær ikke for fast besluttet på et bestemt rejsemål. Vær åben for at rejse til andre destinationer, da det kan resultere i lavere priser på din pakkerejse.

Nr. 3: Tjek andre lufthavne – både ud og hjem
Priserne på rejser kan variere meget fra afrejselufthavn til afrejselufthavn. Det kan også være billigere at flyve til en anden lufthavn i nærheden af dit ønskede rejsemål og derefter tage en bus eller et tog videre.

Nr. 4: Undgå skoleferierne
Priserne på rejser kan være højere i højsæsonen, så det kan være en god idé at planlægge rejsen udenfor højsæsonen for at spare penge. Nogle gange skal ferien bare flyttes med nogle få dage.

Nr. 5: Vælg uspecificeret frem for specificeret
Det kan være billigere at købe en uspecificeret pakkerejse, hvor du ikke er sikker på et bestemt hotel. Til gengæld sparer du penge.

Nr. 6: Bestil tidligt og få det store udvalg
Hvis I rejser en hel familie, eller bare ønsker mere tryghed, kan det være en god idé at være tidligt ude med at booke, da der kan være begrænset plads på flyene og på hotellerne.

Nr. 7: Flyv midt på ugen
Det kan også være en god idé at overveje at tage afsted på skæve afrejsedage, som f.eks. midt på ugen i stedet for i weekenden. Priserne på pakkerejser kan ofte være billigere, da der er mindre efterspørgsel på disse dage.

Mest om afbudsrejser
Nr. 8: Tag chancen med en afbudsrejse
Ofte kan priserne på rejser falde, jo tættere du kommer på afrejse. Det kan derfor være en god idé at vente med at booke indtil 1-2 uger – eller bare et par dage – før afrejse.

Nr. 9: Book i godt vejr
Dette tip er specifikt rettet mod afbudsrejser. Når vejret er godt i Danmark, så falder priserne på afbudsrejser. Hvorfor det? Det er ganske enkelt: Når vejret herhjemme er godt, er der færre, der ønsker at rejse til udlandet – og så sætter rejsebureauerne priserne ned.

Bonustip
Nr. 10: Få 3 gratis guider til at finde billige rejser (Sol- og badeferie, Afbudsrejser og Flybilletter)
Ole Stouby fra prissammenligningssiden Travelmarket.dk har skrevet 3 guider til at finde de bedste og billigste rejser.

Hent guiderne her