Solferie på Bali i september til kun 4.584 kr. inkl. fly og 3-stjernet hotel

Solferie på Bali i september til kun 4.584 kr. inkl. fly og 3-stjernet hotel

Bali er den mest kendte, besøgte, smukke og tiltrækkende indonesiske ø. Med en kyststrækning udelukkende bestående af strande ud til det varme Indiske Ocean, et balanceret klima og varme temperaturer året rundt, er Bali den ideelle rejsedestination for alle kvalitetsbevidste rejsende der har en svaghed for lyseblåt vand og hvide sandstrande. Øens hovedby, Denpesar, er en pulserende, lokal og hyggelig by, hvor mange dage kan tilbringes. 

København – Bali (10 nætter)

13. sept 2018  –  23. sept. 2018

Se flybilletten her

Se anbefalet hotel her

Se flere hoteller på Bali her

Flybillet t/r: 4.026,- pr. person
Anbefalet hotel 10 nætter: 558,- pr. person (Inkl. morgenmad)

Hotellet

Bali Sunset Hotel tilbyder 3-stjernet overnatning og udendørs bassin, jacuzzi og gratis trådløst internet på alle offentlige områder. Det tilbyder døgnåben reception, 24 timers roomservice og børnebassin.

Dette hotel er udstyret med værelser med eget badeværelse, aircondition og et TV. Gæsterne kan slappe af i det hjemmelige stueområde.

Dem som opholder sig på Bali Sunset Hotel, kan nyde italiensk, international og lokal cuisine på stedets restaurant, der er bekvemmeligt beliggende for dem som ønsker at opholde sig i nærheden til et måltid.

Vejret i perioden

Temperaturen i rejseperioden ligger mellem 25 grader og 30 grader. Vandet er 27 grader varmt.

   

Alle priser på Rejsesiden.dk er opgivet i “pris pr. person ved 2 personer”. Hotelprisen vil typisk være opgivet i “totalpris for 2 personer” i rejsens periode hos hotelsiden. Ønsker man fx opgraderet hotelværelse eller morgenmad m.m. er dette muligt på bestillingssiden. Forplejning, udflugter, transfer m.m. er ikke inkluderet i priserne, med mindre dette er nævnt.