Cubanerne er et folk med rytme. Der bliver spillet jazz og salsa, danset meringue, son og chachacha i Havanas svedige barer, på åbne pladser på landet og i store ballrooms. På Bacardis fødeø blomstrer livsglæden til lyden af steeldrums og larmen fra store amerikanske biler fra 50erne og 60erne, der cruiser langs Havanas afskallede bygninger. Udenfor byerne er der palmer, det Caribiske Hav og kilometervis af hvide sandstrande, hvor det vedvarende tropeklima sikrer evigt behagelige temperaturer og et badevand, der aldrig når under 25 grader.

København – Havana (9 nætter)

01. nov. 2018 – 09. nov. 2018

Se flybilletten her

Se anbefalet hotel her

Se flere hoteller her

Flybillet t/r: 3.297,- pr. person
Anbefalet 4-stjernet hotel 09 nætter: 663,- pr. person

Hotellet

Hotel 4 Mosqueteros tilbyder komfortable omgivelser, mens Havanna besøges. Det tilbyder tagterrase, ekspres check-ind/check-ud og døgnåben reception.

Gæsterne på dette 4-stjernet mini hotel kan bestille ture med hjælp fra turskranken. Lufthavnstransferog vækning er tilgængelig ved forespørgsel.

Hotel 4 Mosqueteros har 5 værelser, der er udstyret med alle de nødvendigheder, som skal til for at få et komfortabelt ophold. Dem der bor på ejendommen har også adgang til et delekøkken.

Gæsterne kan vågne op til morgenmad serveret hver morgen på Hotel 4 Mosqueteros, før det er tid til at tage ud og opleve det omkringliggende område.

Mini hotellet har en ideel base, når man skal ud at opleve Tropicana og El Capitolio, samt alt det andet som det lokale område har at tilbyde. Det er også en gåafstand fra Temple Beth Shalom og University of Havana.

Vejret i perioden

Temperaturen i rejseperioden ligger mellem 21 grader og 27 grader. Vandet er 25 grader varmt. Læs mere om klimaet på Cuba her

 

Alle priser på Rejsesiden.dk er opgivet i “pris pr. person ved 2 personer”. Hotelprisen vil typisk være opgivet i “totalpris for 2 personer” i rejsens periode hos hotelsiden. Ønsker man fx opgraderet hotelværelse eller morgenmad m.m. er dette muligt på bestillingssiden. Forplejning, udflugter, transfer m.m. er ikke inkluderet i priserne, med mindre dette er nævnt.