Flyv direkte til Venedig i fx maj for kun 699,- og bo i hjertet af byen på skønt 3-stjernet hotel (Superior room inkl. morgenmad).

Flyv direkte til Venedig i fx maj for kun 699,- og bo i hjertet af byen på skønt 3-stjernet hotel (Superior room inkl. morgenmad).

Kanalernes by er en af de smukkeste og romantiske byer i verden. Besøg denne unikke, og historiske laguneby i regionen Veneto i den nord-østlige del af Italien. En region, spækket med oplevelser, god mad og autentisk italiensk atmosfære. Læs mere om hvad der kan opleves i Venedig her.

København – Venedig (4 nætter)

29. maj 2018  –  2. jun 2018

Se flybilletten her

Se anbefalet hotel her

Se flere hoteller i Venedig her

Flybillet t/r: 699,- pr. person
Anbefalet hotel 4 nætter: 1.178,- pr. person
(Inkl. morgenmad)

Hotellet

Du sparer 3.564,- pr. person på hotellet.

Dette historiske 3-stjernet hotel ligger i centrum af Venedig, og er kun 5 minutters gang fra Ponte della Costituzione. Med en beliggenhed i Veneto Vinregion, gør Hotel Antiche Figure til et ideelt sted for dem der er interesseret i at prøvesmage det lokale områdes specialiteter. Gæsterne kan også for nemt at besøge Grand Canal, Ca’ Pesaro og Ca’ Foscari.

Efter en dag med sightseeing, kan gæsterne slappe af på værelset, som naturligvis har aircondition. Alle værelserne omfatter minibar, eget badeværelse og pengeskab.

Alternative afrejsedatoer

Vejret i perioden

Temperaturen i rejseperioden ligger mellem 21 grader og 25 grader.

Alle priser på Rejsesiden.dk er opgivet i “pris pr. person ved 2 personer”. Hotelprisen vil typisk være opgivet i “totalpris for 2 personer” i rejsens periode hos hotelsiden. Ønsker man fx opgraderet hotelværelse eller morgenmad m.m. er dette muligt på bestillingssiden. Forplejning, udflugter, transfer m.m. er ikke inkluderet i priserne, med mindre dette er nævnt.