Direkte fly til Madrid for kun 322,- i maj og juni. Bo på centralt 3-stjernet hotel i 5 dage inklusiv fly til kun 1.532,-

Direkte fly til Madrid for kun 322,- i maj og juni. Bo på centralt 3-stjernet hotel i 5 dage inklusiv fly til kun 1.532,-

Madrid er en fantastisk by. En evigt pulserende, larmende, festende storby midt i Spanien. Madrid har parker, boulevarder, gamle bydele, charmerende pladser og ultra spanske barer. Og hovedstaden kan diske op med fantastiske historiske og kulturelle seværdigheder. Madrid vil slå benene væk under enhver turist.

København – Madrid (5 nætter)

30 april 2018  –  5. maj 2018

Se flybilletten her

Se anbefalet hotel her

Se flere hoteller i Madrid her

Flybillet t/r: 322,- pr. person
Anbefalet hotel 5 nætter: 1.210,- pr. person

Hotellet

Med en bekvem beliggenhed i hjertet af byen, vil dette 3-stjernet gæstehus være en fantastisk base i Madrid. Det har gratis Wi-Fi, en bar og er minutter fra Puerta del Sol.

Alternative afrejsedatoer

Vejret i perioden

Temperaturen i rejseperioden ligger mellem 25 grader og 30 grader.

Alle priser på Rejsesiden.dk er opgivet i “pris pr. person ved 2 personer”. Hotelprisen vil typisk være opgivet i “totalpris for 2 personer” i rejsens periode hos hotelsiden. Ønsker man fx opgraderet hotelværelse eller morgenmad m.m. er dette muligt på bestillingssiden. Forplejning, udflugter, transfer m.m. er ikke inkluderet i priserne, med mindre dette er nævnt.