Rejsesiden Dette tilbud blev fundet af: Rejsesiden

Flybilletter til kampagne pris. Air India har flybilletter til New Delhi fra 3.099,- t/r og bo på 4-stjernet hotel for kun 790,- i tillæg

Flybilletter til kampagne pris. Air India har flybilletter til New Delhi fra 3.099,- t/r og bo på 4-stjernet hotel for kun 790,- i tillæg

Indien besnærer og forfører den rejsende, og flybilletter til landet er ikke længere urimeligt dyre. Find din helt egen flyrejse til den historiske og spændende hovedstad.

Indiens hovedstad Delhi er en af de byer i verden, der har flest seværdigheder. En flybillet hertil er garanti for en meget anderledes ferie, der byder på store oplevelser.

København – New Delhi (7 nætter)

08. juni 2018 – 15. juni. 2018

Se flybilletten her

Se anbefalet hotel her

Se flere hoteller her

Flybillet t/r: 3.099,- pr. person
Anbefalet hotel 7 nætter: 790,- pr. person

Air India har et fredags tilbud, så rejser du en fredag ligger priserne fra 3.100,- t/r til New Delhi med direkte fly og med bagage.

Bo på det anmelderroste 4-stjernet The Madison New i 7 nætter fra kun 790,-

Der er udstyret med en natklub samt en skønhedssalon, og The Madison New Delhi er beliggende i New Delhi og tilbyder 4-stjernet indkvartering. Det tilbyder også svømmebassin, tagterrase og sauna.

Der er forskellige faciliteter på hotellet, som gæsterne kan nyde godt af, herunder gratis trådløst internet på alle offentlige områder, gratis shuttle-service. Faciliteter omfatter express check-ind samt bagage opbevaring.

Samtlige værelser har aircondition samt lydisolering og er indrettede med spabad, iPod docking station og kaffemaskine. Samtlige værelser tilbyder klipklappere, minibar og film on demand.

The Madison New Delhi omfatter en varieret spiseoplevelse, inklusiv en restaurant og bar. Til dem der har planlagt en dagstur, tilbyder hotellet en pakket frokostkurv mod bestilling.

The Madison New Delhi befinder sig i South Delhis turistpopulære område. Qutb Complex og Humayun’s Tomb er blot en kort køretur fra hotellet.

Alle priser på Rejsesiden.dk er opgivet i “pris pr. person ved 2 personer”. Hotelprisen vil typisk være opgivet i “totalpris for 2 personer” i rejsens periode hos hotelsiden. Ønsker man fx opgraderet hotelværelse eller morgenmad m.m. er dette muligt på bestillingssiden. Forplejning, udflugter, transfer m.m. er ikke inkluderet i priserne, med mindre dette er nævnt.