Direkte fly til Rom for kun 375,- i maj og juni. Bo på centralt 3-stjernet hotel i 4 dage inklusiv fly til kun 1.493,-

Direkte fly til Rom for kun 375,- i maj og juni. Bo på centralt 3-stjernet hotel i 4 dage inklusiv fly til kun 1.493,-

Italiens pulserende, levende og fuldstændigt uimodståelige hovedstad er et dejligt bekendtskab. Fortab dig i byens historiske seværdigheder, shop dagen lang, besøg de lokale caféer eller lad dig opsluge af Roms gamle gader og få nye og anderledes rejseoplevelser. Et besøg i fantastiske Rom er så absolut en rejse for livet. Læs mere om hvad du skal opleve på en tur til Rom her.

København – Rom (4 nætter)

26 maj 2018  –  30. maj 2018

Se flybilletten her

Se anbefalet hotel her

Se flere hoteller i Rom her

Flybillet t/r: 375,- pr. person
Anbefalet hotel 4 nætter: 1.118,- pr. person

Hotellet

Med en bekvem beliggenhed i midten af byen, vil dette 3-stjernet hotel være en fantastisk base i Rom. Værelserne Hotel Portamaggiore Hotel Portamaggiore har eget badeværelse, gratis trådløst internet på alle værelser og fladskærms-tv. Alle værelser har aircondition.

Alternative afrejsedatoer

Vejret i perioden

Temperaturen i maj ligger på omkring de 24 grader og 27 grader i juni

Trevi-fontænen i Rom

Du spiser fantastisk i Rom og der er et hav af hyggelige spisesteder

Alle priser på Rejsesiden.dk er opgivet i “pris pr. person ved 2 personer”. Hotelprisen vil typisk være opgivet i “totalpris for 2 personer” i rejsens periode hos hotelsiden. Ønsker man fx opgraderet hotelværelse eller morgenmad m.m. er dette muligt på bestillingssiden. Forplejning, udflugter, transfer m.m. er ikke inkluderet i priserne, med mindre dette er nævnt.