Firenze er én af verdens smukkeste byer. Og med sine bedårende kirker, storslåede paladser, revolutionerende kunstværker, fine statuer, blomstrende parker og udsøgte restauranter, vil du uden tvivl elske byen. Hav en god tur til Firenze.

Firenze er Toscanas varme, bankende hjerte, der byder alle velkommen med et hav af enestående seværdigheder, lækre restauranter og caféer, smuk arkitektur og den dejligste stemning i verden.

København – Firenze (3 dage)

28. september 2018  –  30. september 2018

Se flybilletten her

Se anbefalet hotel

Se alternative hoteller her

Flybillet t/r: 805,- pr. person
Anbefalet hotel 2 nætter: 434,- pr. person

Hotellet


Med en bekvem beliggenhed i hjertet af byen, vil dette 3-stjernet hotel være en fantastisk base i Firenze. Det er ideelt beliggende for de gæster, som ønsker at opleve de lokale attraktioner.

Hotel Astor Florence har med en beliggenhed i Toscana Vinregion, kan gæsterne på Hotel Astor Florence nemt prøve områdets specialiteter og alt hvad det har at tilbyde. Det lokale nabolag er også kendt for butikker og boutiques. 

Vejret i perioden

Temperaturen i rejsens periode ligger på omkring de 20 grader (september)

Alle priser på Rejsesiden.dk er opgivet i “pris pr. person ved 2 personer”. Hotelprisen vil typisk være opgivet i “totalpris for 2 personer” i rejsens periode hos hotelsiden. Ønsker man fx opgraderet hotelværelse eller morgenmad m.m. er dette muligt på bestillingssiden. Forplejning, udflugter, transfer m.m. er ikke inkluderet i priserne, med mindre dette er nævnt.