Andalusisk hygge med mageløs udsigt 7 dage, inkl. fly og lejebil fra 3.211,-

Andalusisk hygge med mageløs udsigt 7 dage, inkl. fly og lejebil fra 3.211,-

Nyd ferien i et lille hvidt hus omgivet af en smuk have, en lækker spansk restaurant og mange faciliteter. Velegnet for familier med børn.

BESTIL HER

Cantueso ligger helt fantastisk, på toppen af et bjerg med en mageløs udsigt over søen og havet i det fjerne. Cantueso har ti hvide små huse omgivet af smukke haver, en lækker spansk restaurant (der også er populær hos den lokale befolkning) og mange faciliteter. Stedet er velegnet for familier med børn. Fly og lejebil er inkluderet.

Cantueso kan måske bedst sammenlignes med en lille andalusisk landsby. Der er i alt ti hvide små huse omgivet af smukke haver, en lækker spansk restaurant (der også er populær hos den lokale befolkning) og mange faciliteter. Stedet er velegnet for familier med børn. Der er omhegnet saltvandspool med separat børnebassin, legeplads, legeområde samt overdækket legerum. Og også i restauranten er der tænkt på børnene. Du kan selvfølgelig selv tilberede et måltid i din rummelige feriebolig, men chefkokken Carmen Muñoz står bag komfuret i restauranten og fremtryller de skønneste spanske lækkerier. Foretrækker du at spise i dit eget hus, kan maden også afhentes. Der er gratis WI-FI i alle lejligheder. Aircondition er mulig (mod betaling). Du kan købe et kort til €5, hvilket svarer til ca. 20-25 timers kold luft.

Restauranten er lukket i vintermånederne fra den november til midten af marts. I denne periode kan der bestilles måltider, som du kan få bragt hen til dit hus. Derudover er der også mulighed for at få tilberedt et måltid i dit eget hus. Swimmingpoolen er åben fra april til oktober. Glutenfri måltider er muligt på forespørgsel.

BESTIL HER