1 uge ved Det Røde Hav på et lækkert 4* hotel til kun 1.899 kr. med all-inclusive og fly

1 uge ved Det Røde Hav på et lækkert 4* hotel til kun 1.899 kr. med all-inclusive og fly

WOW sikke nogle vilde priser 4 stjernet hotel for kun 1.899,-.

BESTIL HER

Du tror det næsten ikke men, jeg har lige fundet dette helt fantastiske tilbud til Hurghada i Egypten. Et 4 stjernes hotel med med all-inclusive hos Amisol. Du bor næste direkte på stranden, gode snorkelmuligheder og med masse af vandsprotaktiviteter. Så sæt et kryds i kalenderen og nyd 35 graders varme ved poolen.

På hotellet finder du 3 resturanter, et lækkert poolområde, stor og lys solterasse, træningslokelser, squash, tennisbanner og masser at tilbud i velværecenteret.

Hotellet har lyse og morderne værelser med balkon eller terasse. Dobbeltværelser for 2 personer hvor det er muligt at få opredt en ekstrasend. Familieværelser med plads til 3 voksne og 3 børn. Der er efter badeværelse på alle værelserne.

Mercure Hurghada ligger lidt udenfor selve Hurghada, men du kan nemt komme til centrum med taxa. Hurghada har en flot gågade, masser af butikker, resturanter og en flot havnepromonade. Der er masser af snorkel og dykkerture fra havnen i Hurghada. Der er rig mulighed for at tage på ture ud fra Hurghada. Der er dagsture til Kongernes Dal nær Luxor, delfinsafari eller hvad med en tur ud i ørkenen på Quad Bikes, snorkle omkring Giftun tage ud og fiske i de Røde hav.