Strandferie på Zanzibar fra kun 8.618,-

Strandferie på Zanzibar fra kun 8.618,-

På denne rejse til Zanzibar får du den perfekte kombination af sol, sommer, strand, dykning, afslapning, eventyr og idyl! Zanzibar er helt utrolig, og rejsen er eget både til par og familier. Du bestemmer selv om dagene går med afslapning eller eventyr.

BESTIL HER
Fly, transfer, hotel og morgenmad er inkluderet.På denne rejse til Zanzibar får du den perfekte kombination af sol, sommer, strand, dykning, afslapning, eventyr og idyl! Zanzibar er helt utrolig, og rejsen er eget både til par og familier. Du bestemmer selv om dagene går med afslapning eller eventyr.

Fly, transfer, hotel og morgenmad er inkluderet.
Dette tilbud på en rejse til Zanzibar indeholder
Flybilletter til og fra ZanzibarTransfer til og fra lufthavnen8 overnatninger på hotel ved Kendwa Strand (delt dobbeltværelse) inkl. morgenmadHer er et tilbud på en rejse til Zanzibar, der er den perfekte strandferie for familier eller par, som elsker smukke strande og afslapning.

Rejseprogram for dette tilbud til Zanzibar    3.518 DKK
– 8 overnatninger på Sunset Bungalows *** inkl. morgenmad – Transfers til og fra lufthavnen ved ankomst og hjemrejse
Flybilletter (vejledende priser)  5.100 DKK
I alt for en rejse til Zanzibar (pr. voksen) 8.618 DKK


OBS: Yaneedas priser er baseret på afrejse i lavsæsonen, og er derfor vejledende. Vil du gerne rejse i højsæsonen som sommerferien eller jul- og nytår, må du forvente en stigning i prisen, da prisen tager udgangspunkt i udbud og efterspørgsel.

Denne rejse er den perfekte strandferie for familier eller par, der vil koble af, nyde paradisstrande, natur, kultur og hinanden. Du får hvide sandstrande og smukke omgivelser. Zanzibar er helt vidunderlig og ren idyl. Du kan bl.a. opleve alsidige krydderimarkeder og hyggelige lokale restauranter, en venlig lokalbefolkning, dykning og snorkling i det azurblå hav, cykelture på egen hånd og meget andet. Alt det praktiske er arrangeret for dig, såsom flybilletter, transfers og overnatninger. Du skal bare koncentrere dig om at gøre lige, hvad du har lyst til.

BESTIL HER