Firenze er et utroligt dejligt sted at holde ferie, og det uanset om du er på romantisk rejse med din elskede, hvis I rejser som børnefamilie, hvis du er afsted alene eller hvis du er på tur med vennerne. Der er så utroligt meget at opleve i Firenze, og det er svært ikke at forelske sig hovedkulds i byen. Få inspiration til din ferie i Firenze her.

Fra København til Firenze (9 nætter)

19. aug 2018  –  28. aug 2018

Fly fra København 884,-

Fly fra Billund 962,-

Bestil hotel her

Flybillet t/r: 884,- pr. person fra København
Anbefalet hotel 9 nætter: 1.274,- pr. person

Med en beliggenhed i Firenze, byder Columbus Hotel Florence på en kort køretur fra Chianti Cattedrale di Santa Maria del Fiore. Dette moderne hotel er perfekt, hvis man skal udforske vinmarkerne, som er beliggende i Toscana Vinregion.

Gæsterne på dette 4-stjernet hotel kan bestille sightseeing-ture med hjælp fra turskranken. På en solskinsrig dag er udendørsterrassen et perfekt sted at slappe af.

Alle værelser er lyse og moderne, og har aircondition.

Spisesteder på stedet inkluderer restaurant, som er et bekvemt sted at nyde et måltid. Hver aften er gæsterne velkommen til at nyde en drink i den hyggelige loungebar. Hver morgen bliver kontinental eller buffet morgenmad serveret i spisesalen.

Columbus Hotel Florence er tæt på restauranter og butikker, og er en lille køretur fra Palazzo Vecchio. Hotellets flersproget stab vil sikre, at vær en gæst får et så komfortabelt ophold så muligt

Alle priser på Rejsesiden.dk er opgivet i “pris pr. person ved 2 personer”. Hotelprisen vil typisk være opgivet i “totalpris for 2 personer” i rejsens periode hos hotelsiden. Ønsker man fx opgraderet hotelværelse eller morgenmad m.m. er dette muligt på bestillingssiden. Forplejning, udflugter, transfer m.m. er ikke inkluderet i priserne, med mindre dette er nævnt.