Larnaca på Cyperns sydlige kyst er den tredjestørste by på øen efter Nicosia og Limassol. Byen har omkring 70.000 indbyggere, som stiger lodret i chartersæsonen. Larnaca er kendt for sin internationale lufthavn, og byen er elsket af turister, der ikke er så vilde med de overrendte steder.

Byens historie daterer sig tilbage til det 13. århundrede før Kristus, og den er rig på historiske og arkæologiske steder. Derfor er de arkæologiske udgravninger i Kition, da også et must for de fleste, der besøger området. Det samme gælder for den smukke Ayios Lazaros kirke.

Fra København til Cypern (7 nætter)

02. juli 2018  –  9. juli 2018

Se flybillet

Se anbefalet hotel

Søg en afbudsrejse

Petrou Bros Hotel Apartments tilbyder moderne 3-stjernet overnatning i Larnaca. Det er ideelt beliggende for de gæster, som ønsker at besøge de lokale attraktioner.

Hotelejendommen har 52 lejligheder og blev for nyligt renoveret. Hotelejendommens personale er til rådighed 24 timer i døgnet og kan hjælpe med udflugter og billetter.

Lejlighederne på Petrou Bros Hotel Apartments er charmerende, har aircondion, og tilbyder trådløst internet på værelset, pengeskab på værelset og tekøkken. Blandt de varme drikke kan man lave gratis the og kaffe.

Til dem som ønsker at spise ude i løbet af deres ophold på Petrou Bros Hotel Apartments, ligger der forskellige spisesteder i nærheden. Hotelejendommen er 20 minutters gang fra Larnaca-fortet og blot 10 minutters kørsel fra Larnaca Saltsø.

Alle priser på Rejsesiden.dk er opgivet i “pris pr. person ved 2 personer”. Hotelprisen vil typisk være opgivet i “totalpris for 2 personer” i rejsens periode hos hotelsiden. Ønsker man fx opgraderet hotelværelse eller morgenmad m.m. er dette muligt på bestillingssiden. Forplejning, udflugter, transfer m.m. er ikke inkluderet i priserne, med mindre dette er nævnt.