10 nætter på Bali på anmelderrost 5-stjernet hotel i september for 4.981,- inkl. fly.

10 nætter på Bali på anmelderrost 5-stjernet hotel i september for 4.981,- inkl. fly.
Hinduistiske Bali er en lille ø, men alligevel er den på mange måder stor. Stor i seværdigheder, stor i charme og varme, og især stor i religion og kultur. Overalt på øen – fra travle Denpasar og Kuta til den mindste flække – ligger der blomster og urter fremme som ofringerne til de allestedsnærværende guder. Stor er øen også på smukke omgivelser: Strande, vulkaner, risterasser og templerne, der pipler frem uanset, hvor man kommer hen. Og over det hele våger den hellige vulkan Gunung Agung, der ifølge den lokale animistiske tro er universets centrum.

København – Bali (10 nætter)

Tors. 06. sept 2018  –  Søn. 16. sept 2018

Fly fra København 4.321,-

Fly fra Aalborg 4.876,-

Fly fra Billund 5.031,-

Se anbefalet hotel

Fantastisk 8.6
Fremragende personale
Er vild med svømmebassinet
Fremragende beliggenhed

Se andre billige og spændende hoteller her

Grand Avenue Boutique Villas & Spa Bali tilbyder elegante omgivelser, mens Kerobokan besøges. Det tilbyder 5-stjernede villaer med aircondition.

Gæsterne på Grand Avenue Boutique Villas & Spa Bali kan nyde en dukkert i det udendørs bassin, træne i træningscenter eller slappe af med en drink i baren. Faciliteter omfatter hurtig check-ind samt opbevaring af baggage. Dem der opholder sig på ejendommen kan også leje cykler til at opleve Kerobokan og dets omgivelser.

Villaerne på hotelejendommen er elegante og tilbyder stue- og spiseområde. Samtlige villaer tilbyder trådløst internet på værelset, vand på flaske og te/kaffe-faciliteter.

En tilfredsstillende morgenmad bliver serveret hver morgen på hotelejendommen, og der er flere caféer og restauranter i nærheden. Roomservice er også tilgængelig hele døgnet.

Gæsterne kan nyde en gåtur på landet, eller drage fordel af hotelejendommens cykeludlejning og opleve området. Canggu og Denpasar er beliggende en kort køretur fra ejendommen.

Alle priser på Rejsesiden.dk er opgivet i “pris pr. person ved 2 personer”. Hotelprisen vil typisk være opgivet i “totalpris for 2 personer” i rejsens periode hos hotelsiden. Ønsker man fx opgraderet hotelværelse eller morgenmad m.m. er dette muligt på bestillingssiden. Forplejning, udflugter, transfer m.m. er ikke inkluderet i priserne, med mindre dette er nævnt.