Jordan byder på skønne badestrande ved Det Røde Hav, storslåede og helt unikke seværdigheder, farverige og sjove markeder, meget venlige jordanere og så er maden helt fantastisk. Hav en dejlig rejse til Jordan.

København – Jordan (7 nætter)

19. maj 2018 – 26. maj 2018

Se flybilletten her

Se anbefalet hotel her

Se flere hoteller her

Flybillet t/r: 962,- pr. person
Anbefalet 5-stjernet hotel 7 nætter: 1.039,- pr. person

Hotellet

Oryx Hotel er beliggende i Aqaba og er tæt på Aqaba Archaeological Museum. Det tilbyder 5-stjernede værelser med aircondition.

Hotellet tilbyder gratis trådløst internet på alle offentlige områder, samt en have for gæster som vil slappe af. Kaffebar, 24 timers roomservice og børnebassin er også tilgængelig.

Alle værelser på hotellet har kabel/satellit-tv, brusebad og minibar. Samtlige værelser tilbyder siddeområde på værelset, pengeskab på værelset og trådløst internet på værelset.

Oryx Hotel huser både restaurant og bar, hvor gæsterne kan slappe af om aftenen med aftensmad og en drink.

Oryx Hotel har en nem adgang til Port of Aqaba og Aqaba Castle. Aqaba City Center Shopping Mall er 10 minutter i bil fra hotellet.

Hotellet har 4,0 ud af 5 på TripAdvisor

 

Vejret i perioden

Temperaturen i rejseperioden ligger mellem 36 grader og 22 grader. Vandet er 23 grader varmt.

 

 

Alle priser på Rejsesiden.dk er opgivet i “pris pr. person ved 2 personer”. Hotelprisen vil typisk være opgivet i “totalpris for 2 personer” i rejsens periode hos hotelsiden. Ønsker man fx opgraderet hotelværelse eller morgenmad m.m. er dette muligt på bestillingssiden. Forplejning, udflugter, transfer m.m. er ikke inkluderet i priserne, med mindre dette er nævnt.