Der er et hav af spændende, smukke og sjove seværdigheder i Edinburgh, og flere af dem er på UNESCOs verdensarvsliste.

Højt på en klippetop ligger Edinburgh Castle og knejser stolt over den skotske hovedstad. Slottet er et fantastisk sted at besøge, hvor du blandt andet kan se de skotske kronjuveler, og din indre ridder eller prinsesse vil helt sikkert føle sig hjemme her. Edinburgh Castle ligger i en del af Edinburgh, der er på UNESCOs verdensarvsliste.

The Royal Mile, Edinburghs gamle, verdensberømte gadestrækning, løber fra Edinburgh Castle til Palace of Holyroodhouse, som er residens for den engelske dronning, når hun besøger byen.
The Royal Mile løber igennem Edinburghs gamle bydel, og dens butikker, pubs og restauranter er lidt af et tilløbsstykke året rundt.

Byen er virkelig meget smuk og scenisk, og her er fyldt med muligheder for gode oplevelser. Med en billig flybillet til Edinburgh og en kort flyvetur fra Danmark kan du på få timer stå lige midt i denne skønne by.

København – Edinburgh (7 nætter)

Man. 02. juli 2018  –  Man. 09. juli 2018

Se flytilbud her

Se anbefalet hotel

Se flere spændende hoteller her

Destiny Student – Murano Campus Accommodation er omringet af områdets kendte , og St Mary’s Metropolitan Cathedral, Easter Road Stadium og Calton Hill er også i nærheden.

 

 Alle priser på Rejsesiden.dk er opgivet i “pris pr. person ved 2 personer”. Hotelprisen vil typisk være opgivet i “totalpris for 2 personer” i rejsens periode hos hotelsiden. Ønsker man fx opgraderet hotelværelse eller morgenmad m.m. er dette muligt på bestillingssiden. Forplejning, udflugter, transfer m.m. er ikke inkluderet i priserne, med mindre dette er nævnt.