Spaniens næststørste by og et sandt mekka for kulturelskere og storbymennesker. Byen, der ligger i den nordøstlige del af landet i Catalonien, er på mange områder er et unikt sted. Den indeholder den perfekte kombination af modernitet og en unik historie, som gør enhver rejse til denne by en stor oplevelse. Dertil kommer den lange strandpromenade, som ligger i bydelen kaldet la Barceloneta, der er det perfekte sted at tilbringe eftermiddagen med solbadning eller beachvolley.

København – Barcelona (4 nætter)

10. juni 2018 – 14. juni 2018

Fly fra Aalborg 465,-

Fly fra København 582,-

Fly fra Billund 819,-

Se anbefalet hotel her

Se flere hoteller her

Flybillet t/r fra Aalborg: 465,- pr. person
Flybillet t/r fra København: 582,- pr. person
Flybillet t/r fra Billund: 819,- pr. person
Anbefalet 3-stjernet hotel 4 nætter: 1.232,- pr. person

Hotellet

Aparthotel Augusta Barcelona tilbyder 3-stjernet overnatning i Barcelona. Det tilbyder biludlejnings-skranke og gratis trådløst internet på alle offentlige områder.

Hotelejendommen har 30 charmerende lejligheder med en række essentielle faciliteter for at sikre gæsterne har et fornøjeligt ophold. Der er også et antal lejligheder der tilgængelige for familier.

Aparthotel Augusta Barcelona huser både restaurant og bar, hvor gæsterne kan slappe af om aftenen med aftensmad og en drink. Et udvalg af spisesteder ligger også tæt på ejendommen.

Udforsk Carrer Gran de Gracia og Casa Vicens i Barcelona, blot 10 minutters gåtur fra Aparthotel Augusta Barcelona. Hotelejendommen er også omringet af områdets kendte klubber og pubs, plus Davis Museum og Avinguda Diagonal er 20 minutter til fods derfra.

Alle priser på Rejsesiden.dk er opgivet i “pris pr. person ved 2 personer”. Hotelprisen vil typisk være opgivet i “totalpris for 2 personer” i rejsens periode hos hotelsiden. Ønsker man fx opgraderet hotelværelse eller morgenmad m.m. er dette muligt på bestillingssiden. Forplejning, udflugter, transfer m.m. er ikke inkluderet i priserne, med mindre dette er nævnt.