7 nætter i Dubai på 5-stjernet luksus hotel i november for kun 3.181,- inkl. direkte fly

7 nætter i Dubai på 5-stjernet luksus hotel i november for kun 3.181,- inkl. direkte fly

Nyd strandlivet om dagen, se solnedgangen fra verdens højeste bygning Burj Khalifa og spis din middag, imens du bliver underholdt af et gigantisk vandshow ved Dubai Fountain. Besøg den kunstige palmeø Palm Jumeirah, sejl med vandtaxa på Dubai Creek eller hvad med, at stå på indendørs ski i shopping centret Mall of the Emirates. Mulighederne er uendelige i denne fascinerende by, som kun venter på dit besøg.

København – Dubai (7 nætter)

Tirs. 06. nov. 2018  –  Tirs. 13. nov. 2018

Se flybillet

Se anbefalet hotel her

Se andre billige og spændende hoteller med pool her

Direkte flybillet fra København t/r: 1.676,- pr. person
Anbefalet hotel i 7 nætter: 1.505,- pr. person

Med en nylig renovering, byder Movenpick Hotel Apartments Al Mamzar Dubai på moderne 5-stjernet overnatning i Dubai. Det har et fitnesscenter, samt tagterrase, udendørs bassin og trådløst internet.

Denne stilfulde hotelejendom byder desuden på ekspres check-ind/check-ud, 24 timers roomservice og kaffebar. Det inkluderer familievenlige bekvemmeligheder med lejligheder der er designet til familier for både store og små, som fx børnebassin og børnepasning/-aktiviteter.

De stilfulde lejligheder er udstyret med minibar, køleskab og tekøkken. Samtlige lejligheder er udstyret med privat badeværelse samt badekåbe og bekvemmeligheder.

Spisesteder på stedet inkluderer restaurant, som er et bekvemt sted at nyde et måltid. Der er en række forskellige morgenmadsmuligheder tilgængelig i hotelejendommens spisesal.

Dubai Lufthavn er 15 minutters kørsel fra Movenpick Hotel Apartments Al Mamzar Dubai. Den staben vil være tilgængelig ved tour skranken til at organisere udflugter og aktiviteter i Dubai.

Afbudsrejser til Dubai

Alle priser på Rejsesiden.dk er opgivet i “pris pr. person ved 2 personer”. Hotelprisen vil typisk være opgivet i “totalpris for 2 personer” i rejsens periode hos hotelsiden. Ønsker man fx opgraderet hotelværelse eller morgenmad m.m. er dette muligt på bestillingssiden. Forplejning, udflugter, transfer m.m. er ikke inkluderet i priserne, med mindre dette er nævnt.