Berlin er hovedstaden i Tyskland og beliggende i den nordøstlige del af landet. Denne by kombinerer glamourøst raffinement med realistisk street cred uden lige andetsteds i verden, hvilket resulterer i en usædvanlig kombination af kulturelle kunstgallerier, guerrilla musikklubber, fine spisesteder og etniske gademadskiosker. Takket være dets enorme diversitet er stederne at bo i byen lige så varierede og strækker sig fra luksushoteller til billige hoteller i Berlin.

Berlin (5 nætter)

Søn. 23.sept. 2018  –  Fredag. 28. sept. 2018

Fly fra København 547,-

Fly fra Billund 636,-

Fly fra Aalborg 1.197,-

Se anbefalet hotel her

Se andre billige og spændende hoteller med pool her

Flybillet fra København t/r: 547,- pr. person
Anbefalet hotel i 5 nætter: 1.213,- pr. person

Azimut Hotel Berlin Kurfuerstendamm tilbyder 4-stjernet overnatning i Berlin. Det er tæt på Theater des Westens, butikker og nattelivsmuligheder.

Der er udsigt over Kurfürstendamm, og hotellet er et bekvemt sted, for dem der vil ud og opleve de populære attraktioner i Berlin. Trådløst internet er tilgængeligt over hele hotellet.

Værelserne er luksuriøse og moderne, og udstyret med et privat badeværelse, hvor man kan finde brusebad og hårtørrer. Samtlige værelser tilbyder varme, telefoner og trådløst internet på værelset.

Dem som ønsker et måltid og vil opholde sig i nærheden, skal ikke lede længere end Azimut Hotel Berlin Kurfuerstendamms restaurant, som er åben hver dag til morgenmad. Hver aften er gæsterne velkommen til at slappe af i den hyggelige loungebar. Et udvalg af spisesteder ligger også tæt på ejendommen.

Alle priser på Rejsesiden.dk er opgivet i “pris pr. person ved 2 personer”. Hotelprisen vil typisk være opgivet i “totalpris for 2 personer” i rejsens periode hos hotelsiden. Ønsker man fx opgraderet hotelværelse eller morgenmad m.m. er dette muligt på bestillingssiden. Forplejning, udflugter, transfer m.m. er ikke inkluderet i priserne, med mindre dette er nævnt.