7 nætter i Istanbul på lækkert 5-stjernet i september for kun 1.650,- inkl. fly

7 nætter i Istanbul på lækkert 5-stjernet i september for kun 1.650,- inkl. fly

Istanbul er byen, hvor øst møder vest, Europa møder Asien, og det er nemt at forstå, hvorfor Istanbul er blevet et mere og mere populært rejsemål inden for de senere år. Istanbul er Tyrkiets største by og har en masse at byde på. I Istanbul finder du oplevelser i form af tyrkiske bade, shopping, hektiske markeder og frugtboder. Byen har det hele, så tag en dyb indånding og vær klar til at opdage Istanbul med alt hvad det indebærer.

Istanbul (7 nætter)

Man. 24.sept. 2018  –  Man. 01. okt. 2018

Fly fra Hamborg 955,-

Fly fra København 1.269,-

Fly fra Billund 1.269,-

Fly fra Aalborg 1.846,-

Se anbefalet hotel her

Se andre billige og spændende hoteller med pool her

Flybillet fra Hamborg t/r: 955,- pr. person
Anbefalet hotel i 7 nætter: 695,- pr. person

Med en beliggenhed i Istanbul, er Qua Hotel 25 minutter fra Ataturk Inernational Lufthavn og tilbyder indendørs bassin og sauna. Det tilbyder 5-stjernede værelser med aircondition.

Dette art déco hotel byder desuden på ekspres check-ind/check-ud, overvåget parkering og 24 timers roomservice. Trådløst internet er tilgængeligt over hele hotellet.

For at sikre et fornøjeligt ophold, byder værelserne på Qua Hotel på te/kaffe-faciliteter, pudemenu og minibar. Samtlige værelser tilbyder strygefaciliteter, vækkeur og walk-in skab.

Qua Hotel huser både restaurant og bar, hvor gæsterne kan slappe af om aftenen med aftensmad og en drink.

Alle priser på Rejsesiden.dk er opgivet i “pris pr. person ved 2 personer”. Hotelprisen vil typisk være opgivet i “totalpris for 2 personer” i rejsens periode hos hotelsiden. Ønsker man fx opgraderet hotelværelse eller morgenmad m.m. er dette muligt på bestillingssiden. Forplejning, udflugter, transfer m.m. er ikke inkluderet i priserne, med mindre dette er nævnt.