Rejsesiden Dette tilbud blev fundet af: Rejsesiden

Unikt italiensk slotophold i smukke omgivelser inkl. fly og lejebil fra 4.738,-

Unikt italiensk slotophold i smukke omgivelser inkl. fly og lejebil fra 4.738,-

7 dages rejse til smukke Italien med inkl. ophold, fly og lejebil med Eliza was here – Kærlighed i luften. Total afslapning i unik landejendom, Umbrien 7 dages rejse til Italien med Eliza was here

BESTIL HER
 

Det gamle slot fra det 14. århundrede, omhyggeligt restaureret for at sikre et uforglemmeligt ophold for sine gæster, kun 20 eksklusive værelser, spa, 50 hektar park og raffineret restaurant komplet dette sted med enestående udsigt over Assisi og Perugia.

Castello di Petrata er et landsted med et moderne wellnesscenter i Assisi. Det er en elegant og indbydende struktur i hjertet af Umbrien med spektakulær udsigt over byen og dalen, kun 5 km fra centrum af byen Francesco. Landstedet er omgivet af natur og en privat park på 50 hektar, med behagelig og romantisk udsigt i en ramme bestående af olivenlunde, frugtplantager, skove og grønne enge. Haven, dammen og pool er kun nogle af de områder, hvor du kan slappe af og finde sjov på ethvert tidspunkt af året

Historien om Castello di Petrata er forankret i middelalderen, i 1340, året for sin konstruktion langs den franciskanske sti, der forbandt Assisi til den nærliggende landsby Gubbio. Senere blev den omdannet til et landhus af Tini-familien i slutningen af det sekstende århundrede og tre århundreder senere blev det først erhvervet af Affuso-familien og i 1996 af Romualdo Landrini og Giuseppina Orbi, som har gjort det til den storslåede struktur, vi beundrer i dag.

Den konservative restaurering, der varer 4 år, har fået mulighed for at genoprette den gamle prakt af boligen, samtidig med at man bevarer træk, konformation, rum og originale materialer, både indenfor og udenfor. Den næste fase af projektet har ført til fødslen af den moderne Relais, med værelser og suiter, swimmingpool, restaurant, festlokaler og wellnesscenter, et kompleks tæt på naturen og kun 5 km fra Assisi.

Hver enkelt værelse er forskellig fra hinanden, hver med sin egen specifikke egenskab, med sin egen farve og med sin egen ejendommelighed. De 20 værelser er inddelt i klassiske, juniorsuiter og suiter, og er perfekt integreret med de originale stilarter i fæstningen, der bevarer den typisk middelalderlige atmosfære intakt. Værelserne er beriget med bjælkelofter, stenmure og historiske elementer. De er fint møblerede med varme træmøbler, i fuld respekt for den umbriske tradition, beriget med dyrebare stoffer og smedejernsbed, der pryder det raffinerede rum.

Multisensorisk Wellness
Begrebet velvære følger dig fra det øjeblik du ankommer, stilheden, den grønne og freden omkring slottet vil slappe af og gøre dig i afstand fra hverdagens stress. Fra morgenmad til aftensmad i haven eller i indendørs værelser, op til soveværelset og receptionen, er alt designet til at give dig den ultimative afslapning og hvile.

For at fuldføre det naturlige skuespil og velkommen byder vi på en række eksklusive tjenester dedikeret til parret til et intimt øjeblik med afslapning; Exclusive SPA spa vil give dig en helt ny følelse takket være eksklusiviteten i brug og det moderne udstyr, Jacuzzi på Assisi om sommeren, altid eksklusiv, vil give dig en enestående udsigt.