8 dage i centrum af Rom i august fra kun 2.173,- inkl. fly i august

8 dage i centrum af Rom i august fra kun 2.173,- inkl. fly i august

BESTIL HER

Hotel Castelfidardo ligger i centrum af Rom, kun 600 m fra Roms hovedbanegård Termini. Værelserne på Castelfidardo Hotel har aircondition, fladskærms-tv og gratis WiFi. Gæsterne har også fax og fotokopieringsfaciliteter til rådighed i receptionen.

En af de hyggelige små gader i Trastevere

Fra Hotel Castelfidardo har man fremragende offentlige transportforbindelser rundt i Rom samt til byens 2 internationale lufthavne Fiumicino og Ciampino. Roms hovedbanegård Termini er et fantastisk valg for dem, der er interesserede i arkitektur, historie og romerske ruiner.

Børn elsker også Rom.

Det er let komme til Den Spanske Trappe, Piazza Navona og Colosseum. Hotel Castelfidardo ligger i centrum af Rom, kun 600 m fra Roms hovedbanegård Termini. Værelserne på Castelfidardo Hotel har aircondition, fladskærms-tv og gratis WiFi.

Mit elskede Rom

I området omkring banegården Termini ligger der mange hoteller, og det tager omkring 30 minutter at komme hertil fra lufthavnen. I området ligger der flere seværdigheder, som man kan gå rundt og se: kirken Santa Maria della Concezione, hvor der i kælderen findes skeletter og knoglerester efter døde cappuccinermunke og Piazza Barberini med Tritonfontænen, Diocletians Termer, som var byens største badeanstalt.

Internet: Ja
Metro: 600 m
Beliggenhed: Nær Stazione Termini