Rejs til Kenyas hovedstad, som bliver kaldet “den grønne by i solen”. Nairobi er en af Afrikas mest indflydelsesrige byer, hvor flere internationelle firmaer og organisationer er repræsenterede. Nairobi er en energisk og moderne by, og det er en fascinerende introduktion til et land, som både har et godt dyre- og natteliv.

Billund – Nairobi (9 nætter)

Lø. 1. september 2018  –  Sø. 16. september 2018

Flybillet fra Billund

Flybillet fra København

Se anbefalet hotel her

Se andre billige og spændende hoteller

Flybillet t/r: 2.561,- pr. person fra Billund
Flybillet t/r: 3.304,- pr. person fra København
Anbefalet hotel 9 nætter: 1.431,- pr. person

Med en beliggenhed i Nairobi, byder hotellet på en kort køretur fra Quincy Mall National Museums of Kenya-Nairobi Gallery. Det har et fitnesscenter, samt administrationsgang, børnebassin og trådløst internet.

De værelser på Hotel Troy Nairobi er udstyret med klipklappere og de fornødenheder der skal til for at få et komfortabelt ophold. Bryllupssuiter er til rådighed på hotellet.

Spisesteder på stedet inkluderer restaurant, som er et bekvemt sted at nyde et måltid. Hver aften er gæsterne inviteret til at slappe af i den hyggelige loungebar.

Nairobi Lufthavn er 40 minutters kørsel fra Hotel Troy Nairobi. Yaya Shopping Centre er kun en kort køretur fra hotellet.

Brugere skriver om national parken
Vi så mange forskellige dyr. Det er så utrolig, at man har en million by i baggrunden, og lige ved siden af er der en national park, hvor der går zebraer, gnuer, giraffer, næsehorn, gazeller osv osv. Der er borde og bænke på afmærkede områder i national parken, hvor det er oplagt at sidde og nyde medbragt mad og drikkelse.
Læs flere anmeldelser her

Læs mere om safari i Kenya her

 

Alle priser på Rejsesiden.dk er opgivet i “pris pr. person ved 2 personer”. Hotelprisen vil typisk være opgivet i “totalpris for 2 personer” i rejsens periode hos hotelsiden. Ønsker man fx opgraderet hotelværelse eller morgenmad m.m. er dette muligt på bestillingssiden. Forplejning, udflugter, transfer m.m. er ikke inkluderet i priserne, med mindre dette er nævnt.