Bangkok er hovedstaden og den mest folkerige by i Thailand, beliggende i den sydcentrale del af landet tæt på kysten. Ikke længere bare for eventyrlystne rygsæksturister og rige forretningsfolk, imødekommer Bangkok i dag til en stor variation af turister i alle aldre, med forskellige smage og kulturer gennem et bredt udvalg af faciliteter, goder, og interessante steder.

Tillæg for 3-stjernet centralt beliggende hotel til kun 737,- pr. person for 15 nætter. Totalpris for fly og hotel er 3.807,- pr. person.

København – Bangkok (15 nætter)

Lø. 1. september 2018  –  Sø. 16. september 2018

Se flytilbud her

Se anbefalet hotel her

Se andre billige og spændende hoteller med pool her

Flybillet t/r: 2.865,- pr. person
Anbefalet hotel 15 nætter: 737,- pr. person

Siam Privi Residence tilbyder 3-stjernet overnatning i Bangkok. Gæsterne har også adgang til gratis trådløst internet og parkering på stedet.

Hotellet rummer 87 værelser og er blevet renoveret for nylig. Lufthavnstransferog renseri er tilgængelig ved forespørgsel.

Alle værelserne er udstyret med aircondition, og har køleskab, te/kaffe-faciliteter og hårtørrer.

Siam Privi Residence er tæt på Thailand Cultural Center. Thailand Cultural Center MRT Subway Station er kun 2 minutter til fods derfra, hvilket forbinder gæsterne med resten af byen.

 

Alle priser på Rejsesiden.dk er opgivet i “pris pr. person ved 2 personer”. Hotelprisen vil typisk være opgivet i “totalpris for 2 personer” i rejsens periode hos hotelsiden. Ønsker man fx opgraderet hotelværelse eller morgenmad m.m. er dette muligt på bestillingssiden. Forplejning, udflugter, transfer m.m. er ikke inkluderet i priserne, med mindre dette er nævnt.