7 nætter på Cypern i slutningen af juni på 3-stjernet hotel kun 1.577,- inkl. fly.

7 nætter på Cypern i slutningen af juni på 3-stjernet hotel kun 1.577,- inkl. fly.

Larnaca på Cyperns sydlige kyst er den tredjestørste by på øen efter Nicosia og Limassol. Byen har omkring 70.000 indbyggere, som stiger lodret i chartersæsonen. Larnaca er kendt for sin internationale lufthavn, og byen er elsket af turister, der ikke er så vilde med de overrendte steder.

Byens historie daterer sig tilbage til det 13. århundrede før Kristus, og den er rig på historiske og arkæologiske steder. Derfor er de arkæologiske udgravninger i Kition, da også et must for de fleste, der besøger området. Det samme gælder for den smukke Ayios Lazaros kirke.

Fra København eller Aalborg til Cypern (7 nætter)

28. juni 2018  –  2. juli 2018

Se flybillet

Se anbefalet hotel

Søg en afbudsrejse

Der er udstyret med sauna, privat strand og udendørs bassin, og Mackenzie Beach Hotel & Apartments er beliggende i Larnaca og tilbyder moderne overnatning. Det har et fitnesscenter, samt vandrutchebane, tagterrase og trådløst internet.

Efter en dag med sightseeing i det nærliggende område, kan gæsterne slappe af på værelset i aircondition. Samtlige værelser tilbyder tekøkken, køleskab og trådløst internet på værelset.

Mackenzie Beach Hotel & Apartments huser både restaurant og bar, hvor gæsterne kan slappe af om aftenen med aftensmad og en drink. Et udvalg af caféer og restauranter ligger også i nærheden.

Mackenzie Beach Hotel & Apartments har en nem adgang til Larnaca-fortet, Larnaca Saltsø og Hala Sultan Tekke. Den staben vil være tilgængelig ved tour skranken til at organisere udflugter og aktiviteter i Larnaca.

Alle priser på Rejsesiden.dk er opgivet i “pris pr. person ved 2 personer”. Hotelprisen vil typisk være opgivet i “totalpris for 2 personer” i rejsens periode hos hotelsiden. Ønsker man fx opgraderet hotelværelse eller morgenmad m.m. er dette muligt på bestillingssiden. Forplejning, udflugter, transfer m.m. er ikke inkluderet i priserne, med mindre dette er nævnt.