6 nætter på luksuriøst 5-stjernet hotel i Dubai i juni inkl fly kun 3.230,-

6 nætter på luksuriøst 5-stjernet hotel i Dubai i juni inkl fly kun 3.230,-

Eksklusivitet. Luksus. Penge. Tre kendetegn for Dubai, et af de syv emirater i de Forenede Arabiske Emirater. Dubai er blevet et af de mest eksplosivt voksende og velhavende samfund i løbet af de seneste årtier, og i dag er det hjemsted for mange meget velhavende mennesker og virksomheder, hvilket du allerede vil opleve, når har købt en af de billige charterrejser til Dubai og træder ud af lufthavnen. Dyre biler moser rundt i gaderne, og lyden af flotte sko med hårde hæle indikerer, at det er de færreste, der stiller sig tilfreds med at gennemsnitlige ud.

En af verdens højeste bygninger, Burj Khalifa, som med sine 828 meter rager godt op over de andre tage i Dubai, viser, at umuligt er et sjældent brugt ord her. Sådan er det nærmest også for mulighederne for din ferie i Dubai. Der er nemlig masser at lave.

København – Dubai (6 nætter)

To. 25. juni 2018  –  To. 02. juli 2018

Se flytilbud her

Se anbefalet hotel

Se flere spændende hoteller her

Afbudsrejser til Dubai

Med en beliggenhed i nærheden af Al Rigga Metro Station, byder Al Ghurair Hotel Managed by AccorHotels sine gæster på et bekvemt sted når Dubai besøges. Dette hotel ligger 5 minutter til fods fra Al Ghurair Centre.

Gæsterne på på Al Ghurair Hotel Managed by AccorHotels, kan starte deres morgen på Bodylines, eller nyde de forskellige fitnessfaciliteter, som fx svømmebassin. Hotellet er forsynet med en luksus spa, og tilbyder sauna. Der er også gratis privat parkeringsplads på stedet til dem, der rejser i bil.

Al Ghurair Hotel Managed by AccorHotels byder på 428 værelser med aircondition. Pengeskab på værelset, skrivebord og minibar er også inkluderet.

Hver morgen kan gæsterne nyde morgenmaden på Liwan eller Shayan. Der er en række forskellige morgenmadsmuligheder tilgængelig i hotellets spisesal.

Med en beliggenhed 10 minutter til fods fra Union (Dubai Metro), har Al Ghurair Hotel Managed by AccorHotels en turskranke med information, hvor man kan hente hjælp til hvad man vil se i Dubai. Dubai Spice Souk og Dubai Gold Souk ligger blot en kort køretur fra hotellet.

 Alle priser på Rejsesiden.dk er opgivet i “pris pr. person ved 2 personer”. Hotelprisen vil typisk være opgivet i “totalpris for 2 personer” i rejsens periode hos hotelsiden. Ønsker man fx opgraderet hotelværelse eller morgenmad m.m. er dette muligt på bestillingssiden. Forplejning, udflugter, transfer m.m. er ikke inkluderet i priserne, med mindre dette er nævnt.