Direkte til Bangkok i efteråret – fra 2.798,-

Direkte til Bangkok i efteråret – fra 2.798,-

Thailands hovedstad har utroligt meget at byde på en tur ned at Chao Phraya River, det kongelige palads templerne Wat Pho og Wat Arun, den enorme hvilende Budda.

Vi har været så heldig at priserne til Bangkok er faldet meget over det sidste stykke tid. Så nu er det muligt at komme fra København til Bangkok for omkring 3.000 kr.

Vi har fundet et par eksempler til jer på gode flybilletter til Bangkok

Direkte fly fra København til kun 2.798,- (Pris pr. person)

Lør. 16. september – Søn. 24. september (2017)

BESTIL HER


Direkte fly fra Billund til kun 3.332,- (Pris pr. person)

Tir. 3. oktober – Tir. 17. oktober (2017)

BESTIL HER


Fly fra Aalborg til kun 3.846,- (Pris pr. person)

Lør. 21. oktober – Fre. 3. november 2017 (2017)

BESTIL HER


3-stjernet overnatning i Bangkok til kun 1.464,- (For 2 personer)

H-Residence i Bangkok – Lør. 21. oktober – Fre. 3. november 2017 (2017)

Vælg selv periode og stjerner:

BESTIL HER

Google anmeldelse:


17 anmeldelser

Der findes mange gode og billige hoteller i Bangkok. Vi har fundet et 3-stjernet hotel centralt beliggende i Bangkok. Værelset som prisen omfatter er et “Dobbelt eller Twin Superior Room”. Hotellet har ligeledes en lækker pool på taget samt et Spa & wellness-område.

Hvis dette hotel ikke lige er dig eller du gerne vil have 4- eller 5-stjernet kan nemt vælge et andet her.


Hvad skal man opleve?

For bare 200 år siden var Bangkok blot en lille søvnig fiskerlandsby, men der er sket utroligt meget på siden den gang.  Her er nogle gode forslag til hvad du kan opleve under dit besøg.

1. Grand Palace og Wat Prakeaw

Konge paladset  ligger næsten midt i byen og blev bygget i 1782. Afsæt god tid til at gå rundt og nyde dette utrolig smukke sted.

2. Wat Arun

Morgengryets tempel blev bygget for at markere at Bangkok var blevet hovedstad efter Ayutthaya. Wat Arun’s silhuet er kendt over hele verden og det er et af det meste berømte templer i Bangkok.

 3. Floating Market

På det flydende marked, Damnoen Saduak sælges der alt inden for frugt, grøntsager, blomster og alt andet du kan forestille dig. De handlende sejler rundt med deres små både.

4. Bangkoks Chinatown

Selv om Bangkok er utrolig farverig og eksotisk, så er Chinatown noget ekstra. Chinatown er utrolig farverig og spændende.

5. Wat Pho

Det store tempel område indeholder små landskabs haver, stupaer, sten skulpturer og ikke mindst den kæmpemæssige hvilende Budda.