Rejsesiden Dette tilbud blev fundet af: Rejsesiden

Tag på tøsetur til Amsterdam og oplev Justin Timberlake – flyv med SAS fra kun 657,-

Tag på tøsetur til Amsterdam og oplev Justin Timberlake – flyv med SAS fra kun 657,-

I Amsterdam er der masser af muligheder for at tage på shopping, besøge lækre spisesteder og gå på cafe og når man så kan kombinere det med en Justin Timberlake koncert så er der ikke så meget af betænke sig over.  Storbyferie i Amsterdam – her er de bedste rejsetips

Fly kun 657,- tillæg for 3-stjernet hotel til kun 1.436,- pr. person for 5 nætter. Totalpris for fly og hotel er 2.093,- pr. person.

Flybillet til Amsterdam med SAS

Se flybilletten her

Bo 5 nætter på lækkert 3-stjernet hotel fra kun 1.436,-

Se hoteller her

(Bemærk prisen vises for 2 personer på hotelsiden)

Bestil billetter til Justin Timberlake koncerten her

Bestil billetter her

Timberlakes nye studioalbum Man Of The Woods blev udgivet fredag ​​2. februar. Siden sin første solo-album Justified fra 2002 er han en af ​​de største kunstnere i verden. Dette blev efterfulgt af albumene FutureSex / LoveSounds (2006), The 20/20 Experience og The 20/20 Experience – 2 eller 2 (begge i 2013), hver multi-platin og god til millioner af solgte eksemplarer.

Alle priser på Rejsesiden.dk er opgivet i “pris pr. person ved 2 personer”. Hotelprisen vil
typisk være opgivet i “totalpris for 2 personer” i rejsens periode hos hotelsiden. Ønsker man fx opgraderet hotelværelse eller morgenmad m.m. er dette muligt på bestillingssiden. Forplejning, udflugter, transfer m.m. er ikke inkluderet i priserne, med mindre dette er nævnt.