Rejsesiden Dette tilbud blev fundet af: Rejsesiden

Storbyferie i Edinburgh fra 111,- ✈✈✈

Storbyferie i Edinburgh fra 111,- ✈✈✈

Storbyferie i Edinburgh fra 111,- ✈✈✈

Hvem skal du have med til Edinburgh?

Fra Billund

Fra København

Se spændende hoteller her

Storbyferie i Edinburgh:

Du får her Travelmarkets rejseguide til Edinburgh fyldt med ideer til, hvad du kan opleve af seværdigheder, udflugter og oplevelser i byen.

Guide til Edinburgh

Der er et hav af spændende, smukke og sjove seværdigheder i Edinburgh, og flere af dem er på UNESCOs verdensarvsliste.

Højt på en klippetop ligger Edinburgh Castle og knejser stolt over den skotske hovedstad. Slottet er et fantastisk sted at besøge, hvor du blandt andet kan se de skotske kronjuveler, og din indre ridder eller prinsesse vil helt sikkert føle sig hjemme her. Edinburgh Castle ligger i en del af Edinburgh, der er på UNESCOs verdensarvsliste.

The Royal Mile, Edinburghs gamle, verdensberømte gadestrækning, løber fra Edinburgh Castle til Palace of Holyroodhouse, som er residens for den engelske dronning, når hun besøger byen.
The Royal Mile løber igennem Edinburghs gamle bydel, og dens butikker, pubs og restauranter er lidt af et tilløbsstykke året rundt.

Byen er virkelig meget smuk og scenisk, og her er fyldt med muligheder for gode oplevelser. Med en billig flybillet til Edinburgh og en kort flyvetur fra Danmark kan du på få timer stå lige midt i denne skønne by.

Klokketårnet i Edinburgh med Edinburgh slottet i baggrunden

Gågaden i Edinburgh

Udsigt fra Arthurs sæde ned over Edinburgh

En regnfuld dag i Edinburgh