Spaophold på Kurhotel Skodsborg

En solstribe falder ind gennem det store vindue, fanger vandspejlet og kaster glimtene rundt i rummet. De høje, lyse stenvægge tager imod og skaber en livfuld kontrast til det blå vand med krusningerne i overfladen. Det er kun lyden af det klukkende vand, der bryder stilheden i Kurhotel Skodsborgs spaafdeling.

Skodsborg spa er en oase af velvære

Her finder du nemlig en oase, der midt i dagligdagen beder dig om at stoppe op for at lytte til stilheden og sænke dig ned i vandet. På Kurhotel Skodsborg kan alle sanserne gå på opdagelse, men vandets rolige bevægelser skyller fortsat gennem stedet og udvikler sig fra spaafdelingens klukkende ro til Øresunds brusende bølger i front.

 

Se tilbud her

Tilbuddet inkluderer:

✅ 1 overnatning i standardværelse med dobbeltseng
✅ 3-retters middag i Brasserie Carl
✅ Morgenbord
✅ Fri adgang til Spa- & Fitnesscenter
✅ Badekåbe & slippers
✅ Wifi & parkering
✅ Pudemenu samt allergivenlige dyner & puder

(Prisen er pr. person ved 2 personer)

 

Alle priser på Rejsesiden.dk er opgivet i “pris pr. person ved 2 personer”. Hotelprisen vil typisk være opgivet i “totalpris for 2 personer” i rejsens periode hos hotelsiden. Ønsker man fx opgraderet hotelværelse eller morgenmad m.m. er dette muligt på bestillingssiden. Forplejning, udflugter, transfer m.m. er ikke inkluderet i priserne, med mindre dette er nævnt.

Tilbuddet er fundet på duglemmerdetaldrig.dk