Sensommertur til Budapest for kun 1664,- pr. person på skønt 5-stjernet hotel

Sensommertur til Budapest for kun 1664,- pr. person på skønt 5-stjernet hotel

Budapest er en af Europas mest spændende og samtidig billigste storbyer. Du kan opleve nogle af de bedste Michelin restauranter i verden til priser der ikke nødvendigvis overskrider en simpel tur på f.eks. Bone’s. Byen er nærmest synonym for wellness og spa med dens mange smukke kurbade.

Corinthia Hotel Budapest er beliggende i Budapest og er tæt på områdets populære attraktioner. Nogle af faciliteterne på dette elegante 5-stjernet hotel, inkluderer indendørs bassin, tyrkisk dampbad og jacuzzi. Gæsterne kan nyde en række afslappende behandlinger og skønheds-terapi på Spa- og wellnesscenter, Royal Spa på stedet. Trådløst internet er tilgængeligt over hele hotellet.

København – Budapest (3 nætter)

15. september 2018  –  18. september 2018
Bemærk: Flyprisen er pr. person. Hotelprisen er totalpris for 2 personer.

Se flytilbud her

Se anbefalet hotel her

Se andre spændende hoteller her

Se flere hoteller her

 

Alle priser på Rejsesiden.dk er opgivet i “pris pr. person ved 2 personer”. Hotelprisen vil typisk være opgivet i “totalpris for 2 personer” i rejsens periode hos hotelsiden. Ønsker man fx opgraderet hotelværelse eller morgenmad m.m. er dette muligt på bestillingssiden. Forplejning, udflugter, transfer m.m. er ikke inkluderet i priserne, med mindre dette er nævnt.