Sensommer tilbud: 5 stjernet luksusferie i Sharm el Sheikh fra 2.599,-

Sensommer tilbud: 5 stjernet luksusferie i Sharm el Sheikh fra 2.599,-

Lange lækre strande, med gyldent sand og masser af sol hele året rundt – det er Sharm El Sheikh og i Sharm El Sheikh er der virkeligt mulighed for luksusferie . Der er altid gang i Sharm El Sheikh med gode barer, restauranter. Rejs til Sharm El Sheik og oplev den unikke stemning i feriebyen ved Det Røde Hav.

Marriott Renaissance fra 2.599,- fra København
Marriott Renaissance Golden Beach Resort ligger fantastisk godt på spidsen af Ras Um Sid-plateauet i Hadaba-området. Hotellet har et stort og indbydende udendørsområde, som ligger i flere niveauer ned mod det private strandområde.

Albatros Palace fra 3.746,- (All Inclusive) fra Billund
Albatros Palace Resort ligger ved stranden uden for Hurghada. Hotellet har et lækkert poolområde med to pools til voksne og en børnepool med vandrutsjebaner.

Monte Carlo Sharm fra 3.795,- (All Inclusive) fra København
onte Carlo har en rigtig god placering lidt udenfor Sharm el Sheikh, og har et indbydende poolområde med rigtig god mulighed for afslapning. Fra hotellets private strand har du rigtig gode muligheder for dykning og snorkling.

Baron Palace Sahl Hasheesh fra 3.995,- fra Billund
Baron Palace Sahl Hasheesh fra 3.995,- fra København
Her bor du direkte på den lækre sandstrand. Hotellet tilbyder fantastiske luksuriøse faciliteter som giver dig noget af det ypperste hotelbranchen har at byde på. Hos Baron er der eksklusivitet i hver minste detalje og landskabet udenfor består af eksotiske palmetrær og farverigt planteliv.

Tropitel Sahl Hasheesh (All Inclusive) fra 3.995,- fra Billund
Tropitel hotel er bygget rundt om et fantastisk stort og indbydende poolområde, og omkranset af en stor og frodig have med utrolig flot beplantning.  De tropiske, varme og eksotiske beplantninger er placeret rundt langs poolområdet og langs må stier som fører ned mod hotellets private strandområde.

Søg luksusferie her
 

Sharm el Sheikh om natten.

Sharm el Sheikh ligger ved den sydlige spids af Sinai-halvøen, hvor ørkensanden møder Rødehavet. Idylliske gyldne strande hylder forsigtigt ind i en fantastisk verden af smukke offshore-rev og farverige tropiske fisk. Nyd et af verdens bedste dykker og snorkelsteder, Ras Mohammed National Marine Park og Tirans stræder er begge inden for rækkevidde. Elegante hoteller tilbyder enhver form for luksus med et overskud af gourmetrestauranter, trendy barer og natklubber, som alle tilføjer til luksusferien.