Fra januar til oktober 2018 er der vildt billige billetter til Island. Så vi har fundet en rigtig lækker sensommer tur til Island.

Fly 31. aug. til den 04. sept. 681,- kr.
BESTIL HER

Lejlighed 1241,- (pr. person)
BESTIL HER

Der er udstyret med udendørs bassin på Atlantic Apartments & Rooms, som er beliggende i Reykjavik. Gæsterne kan også benytte gratis internet overalt på ejendommen.

Hotelejendommen har et træningscenter med svømmebassin. Hotelejendommens stab er til rådighed døgnet rundt og kan foretage bestilling af udflugter og billetter.

De moderne lejligheder har køleskab, eget badeværelse og te/kaffe-faciliteter. Alle lejlighederne omfatter skrivebord, trådløst internet på værelset og walk-in skab.

De gæster som opholder sig på Atlantic Apartments & Rooms kan nyde en unik middags-oplevelse på restauranten, som er ideelts beliggende for dem som ønsker at opholde sig i nærheden til et måltid. Et bredt udvalg af spisesteder ligger også i nærheden.

Området omkring Atlantic Apartments & Rooms er populært og kendt for sin shopping. Icelandic Phallological Museum, Decode Genetics og National and University Library of Iceland er en kort køretur fra hotelejendommen.

Afstand:
Sagamuseet – 2,9 km
Perlan (bygning) – 3,1 km
Hallgrimskirkja – 3,4 km
Islands Universitet – 4,3 km
Reykjaviks Rådhus – 4,6 km
Parlamentsbygningen – 4,6 km
Den Nationale Katedral – 4,6 km
Reykjavik Universitet – 4,7 km
Islands Nationalmuseum – 4,9 km
Harpa – 5,1 km

Alle priser på Rejsesiden.dk er opgivet i “pris pr. person ved 2 personer”. Hotelprisen vil typisk være opgivet i “totalpris for 2 personer” i rejsens periode hos hotelsiden. Ønsker man fx opgraderet hotelværelse eller morgenmad m.m. er dette muligt på bestillingssiden. Forplejning, udflugter, transfer m.m. er ikke inkluderet i priserne, med mindre dette er nævnt.