Romantisk kærestetur til Madrid i oktober for 2.024,- for 2 personer.

Romantisk kærestetur til Madrid i oktober for 2.024,- for 2 personer.

Madrid er med sine flotte boulevarder, store parker og rige historie en utrolig romantisk by, hvor man kan nye byen og hinandes selskab. Så skal kæresten forkæles med en omgang shopping, et besøg på et af store flotte museer, gå stille rundt og nyde de små gallerier, sidde og nyde en øl eller et glas vin ved Placa de la Cebada imens I ser byen passere forbi eller så meget andet så har Madrid det hele.

Fly fra København den 02. oktober og hjem igen den 05. okt. 535,- kr. pr. person.


Søg andre flyafgange her

Hotel Ibis Budget Madrid Valentin Beato, 2 overnatninger fra 954,- for 2 personer


Søg efter andre hoteller her

Hotel info. 
Ibis Budget Madrid Valentin Beato tilbyder moderne omgivelser, mens Madrid besøges. Det tilbyder døgnåben reception, ekspres check-ind/check-ud og cykeludlejning.
Der er en række faciliteter tilgængelig, for dem der bor på hotellet, så som trådløst internet, billard og elevator. Kæledyr er også velkommen.

De moderne værelser på Ibis Budget Madrid Valentin Beato har eget badeværelse og de fornødenheder der skal til for at få et fornøjeligt ophold. Samtlige værelser tilbyder trådløst internet på værelset, fladskærms-tv og skrivebord.

Gæsterne på Ibis Budget Madrid Valentin Beato kan nyde en afslappende bar på stedet, som er bekvemt beliggende til en drink.
Madrid-Barajas Lufthavn er 10 minutters kørsel fra hotellet. Det er 20 minutter til fods fra Ciudad Lineal Metro Station, hvilket giver nem adgang til og rundt om i Madrid.