Romantisk 5-stjeret luksustur til Budapest for kun 1.613,- pr. person

Romantisk 5-stjeret luksustur til Budapest for kun 1.613,- pr. person

Budapest er en af Europas mest spændende og samtidig billigste storbyer. Du kan opleve nogle af de bedste Michelin restauranter i verden til priser der ikke nødvendigvis overskrider en tur på f.eks. Bone’s. Byen er nærmest synonym for wellness og spa med dens mange smukke kurbade.

Corinthia Hotel Budapest er beliggende i Budapest og er tæt på områdets populære attraktioner. Nogle af faciliteterne på dette elegante 5-stjernet hotel, inkluderer indendørs bassin, tyrkisk dampbad og jacuzzi. Gæsterne kan nyde en række afslappende behandlinger og skønheds-terapi på Spa- og wellnesscenter, Royal Spa på stedet. Trådløst internet er tilgængeligt over hele hotellet.

København – Budapest (3 nætter)

Ma. 22. januar 2018  –  To. 25. januar 2018

Se flytilbud her

Se hotellet her

Spar 869,- pr. person ved et 4-stjernet hotel i stedet

Se 4-stjernede hotelpriser her 

 

Alle priser på Rejsesiden.dk er opgivet i “pris pr. person ved 2 personer”. Hotelprisen vil typisk være opgivet i “totalpris for 2 personer” i rejsens periode hos hotelsiden. Ønsker man fx opgraderet hotelværelse eller morgenmad m.m. er dette muligt på bestillingssiden. Forplejning, udflugter, transfer m.m. er ikke inkluderet i priserne, med mindre dette er nævnt.