Ta’ til Phuket – Rendyrket afslapning i lækre 4-stjernede omgivelser for kun 4.277,- pr. person

Ta’ til Phuket – Rendyrket afslapning i lækre 4-stjernede omgivelser for kun 4.277,- pr. person

Phuket er et af de mest populære rejsemål i Thailand og tiltrækker hvert år tusindvis af gæster fra hele verden. Er du heldig kan du finde charterrejser til Phuket i vores rejsesøgemaskine på Travelmarket. Phuket byder på smukke strande, krystalklart vand og fantastisk natur.

Med en beliggenhed i Karon, byder Secret Cliff Resort & Restaurant på moderne 4-stjernet overnatning samt infinity pool. Feriestedet har en imponerende udsigt over havet og overvåget parkering, gratis shuttle-service og gratis trådløst internet på alle offentlige områder. Feriestedets personale er tilgængelig 24 timer i døgnet og kan hjælpe med bestilling af udflugter og billetter.

København – Phuket (11 nætter)

Sø. 12. maj 2018  –  To. 24. maj 2018

Se flytilbud her

Læs mere om hotellet

Se flere spændende hoteller her

 

Alle priser på Rejsesiden.dk er opgivet i “pris pr. person ved 2 personer”. Hotelprisen vil typisk være opgivet i “totalpris for 2 personer” i rejsens periode hos hotelsiden. Ønsker man fx opgraderet hotelværelse eller morgenmad m.m. er dette muligt på bestillingssiden. Forplejning, udflugter, transfer m.m. er ikke inkluderet i priserne, med mindre dette er nævnt.