Rejsesiden Dette tilbud blev fundet af: Rejsesiden

Oplev skønne Krakow – 5 nætter på 4-stjernet hotel for kun 955,- i oktober inkl direkte fly

Oplev skønne Krakow – 5 nætter på 4-stjernet hotel for kun 955,- i oktober inkl direkte fly

Oplev Polens gamle kongelige hovedstad og nyd en guldgrube af gotisk arkitektur, hyggelige stræder og en spændende historie.

Krakow er den by i Polen, der har flest historiske bygninger, monumenter og kunstværker. Byen er præget af at have været landets kongelige hovedstad i mere end 500 år. Dette har bragt en masse smukke kunstværker med sig igennem tiden, hvor det berømte Wavel-slot vogter over dem alle. Krakow byder også på en tankevækkende indsigt i historien bag 2. Verdenskrig. Desuden er byen kendt for at tilbyde gode gastronomiske oplevelser.

Nice (5 nætter)

Ons. 17.okt. 2018  –  Man. 22. okt. 2018

Fly fra København 245,-

Det er også nemt at komme til Krakow fra Hamborg, Billund eller Aalborg. Her er der desværre ikke så mange direkte flyvninger.

Fly fra Hamborg 510,-

Fly fra Billund 1.084,-

Fly fra Aalborg 1.815,-

Se anbefalet hotel her

Se andre billige og spændende hoteller med pool her

Flybillet fra København t/r: 245,- pr. person
Anbefalet hotel i 5 nætter: 708,- pr. person

Med en central beliggenhed, giver All In Apartments nem adgang til Krakóws bedste turistattraktioner. Gæsterne kan også benytte gratis internet overalt på ejendommen.

All In Apartments tilbyder komfortable lejligheder, som er designet til at imødekomme enhver rejsendes behov.

Hotelejendommen er tæt på butikker, spisesteder og Krakóws natteliv. Gæsterne kan også for at besøge Wawel Kongelige Slot, Wawel Cathedral og Hovedmarkedsplads.

Læs også artiklen “Billig efterårsferie – 8 bud på rejser i Danmark eller udlandet”


Alle priser på Rejsesiden.dk er opgivet i “pris pr. person ved 2 personer”. Hotelprisen vil typisk være opgivet i “totalpris for 2 personer” i rejsens periode hos hotelsiden. Ønsker man fx opgraderet hotelværelse eller morgenmad m.m. er dette muligt på bestillingssiden. Forplejning, udflugter, transfer m.m. er ikke inkluderet i priserne, med mindre dette er nævnt.