Oplev de smukkeste paradisstrande på Seychellerne – Fly kun 3.756,- – 3-stjernet fly og hotel i 8 nætter kun 5.974,-

Oplev de smukkeste paradisstrande på Seychellerne – Fly kun 3.756,- – 3-stjernet fly og hotel i 8 nætter kun 5.974,-

Du åbner øjnene og kigger dig rundt. Til højre og venstre ser du hvidt, blødt strandsand. Foran dig slår vuggende bølger af turkisblåt havvand ind mod stranden, bag dig er der store palmer, som du kan søge skygge under. Du kniber dig selv i armen for at sikre dig, at du er vågen. Det er du – du er på Seychellerne.

Fly kun 3.756,- tillæg for 3-stjernet hotel til kun 2.212,- pr. person for 8 nætter. Totalpris for fly og hotel er 5.974,- pr. person.

Hamborg – Seychellerne (8 dage)

16. maj 2018  –  24. maj 2018

Se flybilletten her

Se anbefalet hotel

Se andre billige og spændende hoteller her

Seychellerne er mere end blot de flotte strande
Selvom strandene på Seychellernes er det, som lokker de fleste til at købe flybilletter til Seychellerne, er der også andre gode grunde til at komme til øgruppen. Her er dejligt fredeligt, så det er et godt sted at tage til for at slappe af.
Ude i det klare havvand venter stimevis af farverige fisk på dykkere og feriegæster med snorkel. Og så er det en rigtig god beskæftigelse at tage en vandretur eller to rundt på øerne.

Alle priser på Rejsesiden.dk er opgivet i “pris pr. person ved 2 personer”. Hotelprisen vil typisk være opgivet i “totalpris for 2 personer” i rejsens periode hos hotelsiden. Ønsker man fx opgraderet hotelværelse eller morgenmad m.m. er dette muligt på bestillingssiden. Forplejning, udflugter, transfer m.m. er ikke inkluderet i priserne, med mindre dette er nævnt.