Nyd en billig påskeferie i år

Nyd en billig påskeferie i år

Påsken er det perfekte tidspunkt for en storbyferie. Vejret er begyndt at blive varmere, og der er masser af helligdage, hvilket gør det til den perfekte mulighed for at tage en lang weekend væk.

Du skal ikke fortvivle – det er stadig muligt at finde gode tilbud på rejser, hvis du ved, hvor du skal lede. Mallorca, Malta, Prag og Berlin er alle gode muligheder for en ferie i påsken. Mallorca er en smuk ø med masser af aktiviteter, der kan holde dig beskæftiget. Malta er en anden god mulighed, hvis du er på udkig efter lidt sol. Prag er en fantastisk by med masser af historie og kultur, som du kan udforske. Berlin er et godt valg for dem, der ønsker at opleve en anden side af Europa. Alle disse destinationer er relativt billige at besøge, hvilket gør dem til et godt valg til en storbyferie i påsken.

Hvorfor ikke prøve Mallorca?

Mallorca har noget for enhver smag – uanset om du er på udkig efter historie og kultur, smuk natur eller blot en mulighed for at slappe af i solen. Øen har en fremragende infrastruktur med gode veje og et veludbygget offentligt transportnet, hvilket gør det nemt at komme rundt og udforske alt det, Mallorca har at byde på.

Malta – et påsketilbud

Et andet godt bud på en storbyferie i påsken er Malta. Denne solrige middelhavsø har meget at tilbyde feriegæster, lige fra dens fascinerende historie – herunder nogle velbevarede forhistoriske templer, der er ældre end Stonehenge – til det azurblå hav, sandstrande og fremragende dykkermuligheder.

Hvis du er på udkig efter noget andet.

Hvis du har lyst til noget lidt mere afsides i påsken, hvorfor så ikke prøve Rom, Prag eller Berlin? Disse historiske byer er et glimrende valg til en forlænget weekendophold – og de koster heller ikke dyrt. Du kan ofte finde billige flybilletter direkte til Prag, Berlin eller en andet europæisk storby fra Københavns Lufthavn.

Så der har du det – et bevis på, at det stadig er muligt at finde tilbud på rejser i påsken, hvis du ved, hvor du skal kigge. Uanset om du har lyst til at nyde solen eller udforske en ny by, er der masser af gode muligheder til rimelige priser. Så hvad venter du på? Kom i gang med at booke!

Mangler du inspiration til påskeferien så har vi tidligere haft nogle rigtigt spændende tilbud

Foto (c) istockphoto / astra490