I april måned er der normalt mellem 21-24 grader på Mallorca så der er rig mulighed for at nyde sydens sol. Mallorca har alt, hvad hjertet begærer, og er med sit dejlige klima og fantastiske seværdigheder en oplagt mulighed, når rejsen skal vælge rejsemål. Strandene er også intet mindre end fantastiske, med det fineste sand og det klareste vand.

København – Mallorca (7 nætter) for 1.429,-

Lø. 7. april 2018  –  Lø. 14. april 2018

Se flybilletten her

Se hotellet her
 

Med en beliggenhed i Calvià, tilbyder Hotel Apartments Deya komfortabel overnatning og er udstyret med udsigt over bugten. Det er ideelt beliggende for de gæster, som ønsker at opleve de lokale attraktioner.

Der er en række faciliteter tilgængelig for gæsterne på hotelejendommen, herunder børnebassin, gratis trådløst internet på alle offentlige områder faciliter. Gæsterne kan nyde de rekreationelle faciliteter, herunder billard og cykeludlejning. Det har også et træningscenter med svømmebassin.

Hotel Apartments Deya er udstyret med rummelige lejligheder, der er udstyret med telefoner, samt alle de nødvendigheder der skal til for at sikre et komfortabelt ophold.

Gæsterne på hotelejendommen kan nyde en afslappende bar på stedet, som er bekvemt beliggende til en drink. Gæsterne har også mulighed for at prøve en af de mange barer og restauranter tæt på.

Hotel Apartments Deya har en nem adgang til Serra de Tramuntana. Santa Ponsa og Palma de Mallorca er beliggende en kort køretur derfra.


Alle priser på Rejsesiden.dk er opgivet i “pris pr. person ved 2 personer”. Hotelprisen vil typisk være opgivet i “totalpris for 2 personer” i rejsens periode hos hotelsiden. Ønsker man fx opgraderet hotelværelse eller morgenmad m.m. er dette muligt på bestillingssiden. Forplejning, udflugter, transfer m.m. er ikke inkluderet i priserne, med mindre dette er nævnt.