Rejsesiden Dette tilbud blev fundet af: Rejsesiden

Forkæl jer selv i Krabi på 4-stjernet anmelderrost hotel, med direkte fly fra København kun 3.008,-

Forkæl jer selv i Krabi på 4-stjernet anmelderrost hotel, med direkte fly fra København kun 3.008,-

Ud til Andamanhavets varme, lyseblå vand, ligger området Krabi. Området indeholder flere byer, hvoraf Krabi By er den mest fremtrædende i al sin afslappede, provinsielle atmosfære blandet med kridhvide sandstrande, ud til fløjlsblødt vand, omgivet af naturens skønhed, og meget varme temperaturer. De paradisiske tilstande i Krabi gør området til et yndet rejsemål for den kvalitetsbevidste rejsende.

Krabi By er omhegnet af klippefyldte landskaber med frodig, mørkegrøn natur. De skjulte skatte, som Krabis naturliv byder på, kan opleves på én af de mange vandreruter. Længere ude i havets dybblå vand ligger mange grønne øer, hvortil der er mange daglige afgange fra Krabi By. På øerne kan man opleve den sjældenhed, at være helt alene på de små, hyggelige strande og deres restauranter.

København – Krabi

Fre. 01. nov 2018  –  Ons. 07. nov. 2018

Se flytilbud her

Se anbefalet hotel her

Se andre billige og spændende hoteller her

Flybillet t/r: 2.298,- pr. person
Anbefalet hotel i 5 nætter: 710,- pr. person

Brugeranmeldelser af hotellet
Fortrinlig 9.1
Er vild med svømmebassinet
Rene værelser
Fremragende personale

Med en beliggenhed i Ao Nang, byder The Phu Beach Hotel på 4-stjernet overnatning og børnebassin, døgnåben reception og udendørs bassin. Det tilbyder billetservice, concierge og opbevaring af bagage.

Gæster kan være udendørs på terrasseen eller få sig en drink på baren. Wi-fi er tilgængeligt over hele hotellet.

Alle værelserne er udstyret med aircondition

, og har hårtørrer, te/kaffe-faciliteter og kabel/satellit-tv. Alle værelserne omfatter vand på flaske, pengeskab på værelset og siddeområde på værelset.

De gæster som opholder sig på The Phu Beach Hotel kan nyde en unik middags-oplevelse på restauranten, som er ideelts beliggende for dem som ønsker at opholde sig i nærheden til et måltid.

Hotellet er under 30 minutter fra Krabi Airport.

Alle priser på Rejsesiden.dk er opgivet i “pris pr. person ved 2 personer”. Hotelprisen vil typisk være opgivet i “totalpris for 2 personer” i rejsens periode hos hotelsiden. Ønsker man fx opgraderet hotelværelse eller morgenmad m.m. er dette muligt på bestillingssiden. Forplejning, udflugter, transfer m.m. er ikke inkluderet i priserne, med mindre dette er nævnt.