Forår i New York fra 4.729,-

Forår i New York fra 4.729,-

I marts er foråret rigtigt på vej i New York og det er nu man kan mærke at byen rigtigt begynder at vågne op efter vinteren. Det er den perfekte årstid til en går tur igennem en af byens mange parker, finde et lille loppemarked, sidde på en cafe og nyde byen eller bruge aftenen på et af de utallige standup shows der findes overalt i New York.


Afrejse den 11 marts og rejs hjem igen den 16 marts. 5 dage i skønne New York.
Fly fra København 2.223,-

Fly fra Billund fra 2.574,- Fly fra Aalborg fra 2.595,-

Bo på det lækre 4-stjernet The Empire Hotel New York City
Hotel 2.723,- pr. person

Der kan prales med en sæsonåben tagterrasse pool, og The Empire Hotel New York City byder på unik overnatning og en ideel base for dem der opholder sig i New York City, med New York Public Library for the Performing Arts og Central Park blot en kort gåtur derfra. Det kan prale med en tagterrasse med en swimmingpool, og udsigt over Lincoln Center for Scenekunst.

Der er en række faciliteter til rådighed, for dem der bor på hotellet, så som overvåget parkering, gratis trådløst internet på alle offentlige områder og mødelokaler. Hotellets stab er tilgængelig døgnet rundt og kan hjælpe med bestilling af udflugter og billetter.

Efter en dag med sightseeing i det lokale område, kan gæsterne slappe af på værelset i aircondition. Alle værelserne omfatter vækkeur, minibar og pengeskab på værelset.

The Empire Hotel New York City er udstyret med både restaurant og bar, hvor gæsterne kan slappe af hen ad aftenen. Der er en række forskellige morgenmadsmuligheder tilgængelig i hotellets spisesal.

The Empire Hotel New York City er der en kort gåtur fra Columbus Circle og Broadway. Det lokale kvarter er også berømt for shopping.

Alle priser på Rejsesiden.dk er opgivet i “pris pr. person ved 2 personer”. Hotelprisen vil typisk være opgivet i “totalpris for 2 personer” i rejsens periode hos hotelsiden. Ønsker man fx opgraderet hotelværelse eller morgenmad m.m. er dette muligt på bestillingssiden. Forplejning, udflugter, transfer m.m. er ikke inkluderet i priserne, med mindre dette er nævnt.