Orlando (Florida) udmærker sig som et ægte ferieparadis for alle i familien. Nogle af de ting man bare må opleve er Disney World, Kennedy Space Center, SeaWorld, Wet ‘n Wild og Universal Studios. Læs mere om alt det du kan opleve i Orlando her.

København – Orlando (7 dage)

27. august 2018  –  3. september 2018

Se flybilletten her

Se anbefalet hotel

Se alternative hoteller her

Flybillet t/r: 2.485,- pr. person
Anbefalet hotel 7 nætter: 935,- pr. person

Hotellet

Det 3-stjernede hotel “Monumental MovieLand” er udstyret med opvarmet udendørs bassin, og Monumental MovieLand er beliggende i Orlando og tilbyder komfortabel overnatning. Det har gratis trådløst internet, en bar og er minutter fra Wet ‘n Wild – Orlando.

Monumental MovieLand er et bekvemt sted at opleve i nærheden af Universals Eventyrø, såvel som alt det, det lokale område har at tilbyde. Walt Disney World Resort, Universal Studios Florida og SeaWorld Orlando er en kort køretur fra hotellet.

Alternative afrejsedatoer

København – Orlando

Vejret i perioden

Temperaturen ligger på omkring 30 grader i rejsens periode (August/september).
Havtemperaturen ligger på hele 29 grader.

Ta på udflugt til nogle af de dejligste strande

 

SeaWorld blander tivoli og akvarium med mange populære live shows, som underholder med søløver, hvaler og dræberhajer. SeaWorld har også et Aquatica vandland til dem, der vil boltre sig i badetøj.

 

Nær Orlando ligger Kennedy Space Center, og det fungerer også som besøgscenter, hvor man kan udforske rummet, møde en rigtig astronaut og prøve, hvordan det føles at blive skudt af i en rumraket.

 

Se bl.a. alligatorer og få vind i håret på en sumpbåd-tur

 

Alle priser på Rejsesiden.dk er opgivet i “pris pr. person ved 2 personer”. Hotelprisen vil typisk være opgivet i “totalpris for 2 personer” i rejsens periode hos hotelsiden. Ønsker man fx opgraderet hotelværelse eller morgenmad m.m. er dette muligt på bestillingssiden. Forplejning, udflugter, transfer m.m. er ikke inkluderet i priserne, med mindre dette er nævnt.